Isah werkt internationaal samen met maakbedrijven

Internationaal

Isah werkt over de hele wereld samen met overheden en brancheorganisaties om de positie van de maakindustrie te versterken. Het mede door Isah geïnitieerde Manufacturing Accelerator Program (MAP) is daar een voorbeeld van. MAP is een unieke geïntegreerde aanpak die is ontwikkeld door Isah. Met de aanpak kunnen maakbedrijven in 3 jaar hun productiviteit en winstgevendheid structureel vergroten. Ook het i2i-platfom (industry to industry) om de handel met de Duitstalige markt te bevorderen, is een voorbeeld van een initiatief van Isah. Klanten van Isah profiteren direct van de kansen die dit biedt op nieuwe markten.

Wereldwijd toegepast

De business software van Isah wordt wereldwijd toegepast door diverse bedrijven in de maakindustrie. Isah kan uw bedrijf daarom als geen ander helpen om in te spelen op de vele internationale ontwikkelingen. Internationale maakbedrijven met meerdere internationale vestigingen, krijgen met Isah realtime inzicht in de planning, voortgang en winstgevendheid van hun bedrijf. Met onze software profiteert u niet alleen van een rijke functionaliteit, maar ook van gebruiksgemak en moderne technologie.

Isah heeft eigen vestigingen in meerdere landen, verspreid over de wereld. Samen met lokaal gevestigde en gecertificeerde partners benaderen wij klantordergestuurde bedrijven in deze landen. Werkt u internationaal of heeft u de ambitie om dat te doen? Dan is Isah voor u een logische keuze. Ons internationale netwerk breidt zich steeds verder uit: soms doordat onze klanten volgen, soms doordat we actief een markt bewerken. Onze missie daarbij is om de maakindustrie te laten profiteren van de kennis er ervaringen van Isah. Met als resultaat een gegarandeerde Return On Investment voor deze bedrijven.