Inspiratiesessies - Efficiënter werken met Shop Floor Control - Isah Business Software

Inspiratiesessies – Efficiënter werken met Shop Floor Control

Klanten worden steeds veeleisender als het gaat om snelheid en flexibiliteit van leveren. Als maakbedrijf is het dus essentieel om de productieaansturing op orde te hebben. Met Isah Shop Floor Control heeft u volledig inzicht in de voortgang van lopende orders. Het resultaat? U kunt met nog meer efficiency werken omdat de planning digitaal naar de werkvloer wordt gebracht. Bent u benieuwd hoe Shop Floor Control in de praktijk werkt? Bezoek dan een inspiratiesessie, zodat u de module live in werking ziet bij een Isah-klant.

Donderdag 30 maart – Inspiratiesessie bij VPT Versteeg
VPT Versteeg ontwikkelt sinds 1995 metalen gevelsystemen, met als specialisme complexe paneelvormen in staal of aluminium. Sinds kort werken zij met de module Shop Floor Control van Isah. Onderwerpen die tijdens de inspiratiesessie bij VPT Versteeg aan bod komen, zijn:

  • Wat is Shop Floor Control?
  • Aanleiding VPT Versteeg om met Shop Floor Control te werken
  • Implementatie aanpak VPT Versteeg, inclusief best practices
  • Welke resultaten heeft VPT Versteeg geboekt?
  • Uitgebreide rondleiding in de fabriek: Shop Floor Control live

Uiteraard biedt de inspiratiesessie volop ruimte voor het stellen van vragen en het sparren met collega’s uit het vak. Gezien de beperkte ruimte kunt u zich met maximaal twee medewerkers per bedrijf aanmelden voor de sessie.

Helaas kunt u zich op dit moment niet meer aanmelden voor de inspiratiesessie bij VPT Versteeg. Wilt u op de hoogte blijven van komende sessies over Shop Floor Control? Laat dan uw contactgegevens achter via onderstaand formulier. Wij berichten u dan direct zodra er een nieuwe inspiratiesessie gepland staat!
 

Aanmelden inspiratiesessie

  • Deelnemer 1

  • Deelnemer 2