Werken bij Isah | Business software voor maakbedrijven

Werken bij Isah

Werken bij Isah betekent een bijdrage leveren aan business software die Isah zelf ontwikkelt, onderhoudt en verkoopt. Onze software is gebaseerd op de nieuwste technologie. Samen met je collega’s bepaal je direct de kwaliteit van onze producten en daarmee het succes van Isah. Er is voldoende ruimte om zelf initiatieven te nemen.

De nummer 1 business software in de maakindustrie

Met ruim 700 klanten in meer dan 20 landen is Isah de nummer één business software voor de maakindustrie. Onze software geeft maakbedrijven inzicht en overzicht in de bedrijfsprocessen. Daardoor zijn ze in staat de bedrijfsvoering adequaat te controleren en te sturen. Met als resultaat meer rendement door lagere kosten, efficiëntere werkwijze en het benutten van omzetkansen. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in langdurige relaties met onze klanten.

Toegewijd aan de klant en de maakindustrie

Isah is een bedrijf waar mensen elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen direct met elkaar communiceren. Onze ondernemende mentaliteit geeft een enorme drive. Verder zal een klant zich binnen Isah nooit een nummer voelen. We kennen de klant, weten wat er speelt en zijn klantgericht in alle geledingen van het bedrijf. Medewerkers van Isah hebben een vergaande kennis van of interesse voor de maakindustrie. In veel gevallen hebben ze er zelfs gewerkt.

Vacatures

Klik hieronder op een van de vacatures voor meer informatie of stuur een open sollicitatie.

Functie Duur Geplaatst
.NET Software Developer Fulltime 15 september 2017