Usability

Het uiterlijk van Isah sluit aan bij de nieuwste Windows-standaarden. Ook bevat het pakket standaard Windows-functies zoals het aanbrengen van favorieten en het weergeven daarvan op een werkbalk. Hierdoor kunnen individuele gebruikers het pakket naar hun eigen wensen inrichten, zodat de schermen en functies die zij dagelijks gebruiken altijd snel te benaderen zijn.

Vanuit ieder scherm zijn tal van functies beschikbaar die er vooral op gericht zijn om het werken met de gegevens intuïtief te maken en op Excel-achtige wijze te laten plaatsvinden. Zo kunt u moeiteloos oplopend, aflopend en genest sorteren, kolommen kiezen met de column picker, functies gebruiken zoals totalen, aantal rijen, minimum- en maximumwaarden, kolom automatisch passend maken, vastzetten bij scrollen, etc.

Ook filteren is uitgebreid en eenvoudig toe te passen. Net als in Excel kunt u een autofilter gebruiken en al typend kunt u de filtervelden uw lijst laten filteren. Ook voorwaardelijke opmaak van rijen is mogelijk. Alle inkooporders die te laat zijn kleuren rood en vallen dus direct op!
In het kader van Usability biedt Isah een aantal handige modules waardoor u meer uit uw Isah kunt halen. Meer informatie over deze modules leest u op de onderliggende pagina’s.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Documenten & E-mail

Uw orderdossier volledig op orde dankzij de Outlook add-in & Communicatie Externe Documenten. Lees meer

Eigen tabbladen & velden

Eigen tabbladen & velden zorgen voor meer gebruikersgemak en consistentie. Lees meer

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure