Bruil Groep

Al 110 jaar maakt Bruil Groep slimme bouwmaterialen met behulp van digitale productiemethoden en optimaal materiaalgebruik. Ze leveren een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton.

Ga naar de website

Bruil Groep maakt het met Isah

Van Maercke Prefab

Van Maercke Prefab ontwikkelt, produceert en monteert sinds 1985 duuzame prefab betonproducten, waaronder kolommen, balken, gevelpanelen, dakelementen en speciale stukken. De productie wordt gekenmerkt door vergaande automatisering

Ga naar de website

Van Maercke Prefab maakt het met Isah

Byldis

Prefab biedt eindeloze mogelijkheden. Byldis weet dat. Het materiaal past perfect in een samenleving waarin snel bouwen noodzakelijk is.

Ga naar de website

Byldis maakt het met Isah

GSE Dispensing

GSE Dispensing is wereldleider in gravimetrisch gedoseerde oplossingen voor inkt, smeersels en verf logistiek.

Ga naar de website

GSE Dispensing maakt het met Isah

Stinis

Stinis is een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar lifting equipment produceert. Dit innovatieve bedrijf is dankzij de ontwikkeling van nieuwe producten zeer concurrerend in de wereldmarkt.

Ga naar de website

Stinis maakt het met Isah

Vekoma Rides Manufacturing is een van de grootste achtbaanfabrikanten in de wereld en is marktleider in de amusementsindustrie. Het bedrijf voert het hele proces van het bouwen van achtbanen in eigen huis uit: van ontwerp tot engineering en productie.

Ga naar de website

Vekoma maakt het met Isah

Primabad is een Nederlandse fabrikant van badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment. Ze passen badmeubels aan aan de persoonlijke wensen van hun klanten.

Ga naar de website

Primabad maakt het met Isah

Meubitrend is meubelfabriek die kwaliteitsmeubelen produceert in diverse stijlen. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met een selectieve groep detaillisten (woonwinkels), welke de verkoop van de meubels verzorgt. Elk meubelstuk dat de fabriek verlaat is uniek.

Ga naar de website

Meubitrend maakt het met Isah

Begonnen als ambachtelijk houtbewerker, ontwikkelde Boerboom Hout zich in eerste instantie als timmerbedrijf voor de bouw. Halverwege de jaren 80 zijn zij zich mede gaan richten op de industrie.
Tegenwoordig is ze een volwaardig toeleverancier van grote en klein series in massief hout en plaatmateriaal, prefabproducten en halffabrikaten.

Ga naar de website

Boerboom Hout maakt het met Isah

Vandersluis is gespecialiseerd in het maken van projectmeubelen. Zij werken samen met toonaangevende designers en heeft sinds 2018 haar krachten gebundeld met het bedrijf Casala.

Ga naar de website

vandersluis maakt het met Isah