Werken bij Isah

Werken bij Isah betekent een bijdrage leveren aan business software die Isah zelf ontwikkelt, onderhoudt en verkoopt. Onze software is gebaseerd op de nieuwste technologie. Samen met je collega’s bepaal je direct de kwaliteit van onze producten en daarmee het succes van Isah. Er is voldoende ruimte om zelf initiatieven te nemen.

Maak het met Isah

Vacatures bij Isah

Ervaren Functioneel Consultant

Technisch Consultant

Software Developer

De business software voor de maakindustrie

Met ruim 700 klanten in meer dan 20 landen is Isah de business software voor de maakindustrie. Onze software geeft maakbedrijven inzicht en overzicht in de bedrijfsprocessen. Daardoor zijn ze in staat de bedrijfsvoering adequaat te controleren en te sturen. Met als resultaat meer rendement door lagere kosten, efficiëntere werkwijze en het benutten van omzetkansen. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in langdurige relaties met onze klanten.

 

 

Op de foto:
Sjoerd ten Brinke, Functioneel ERP Consultant

Toegewijd aan de klant en de maakindustrie

Isah is een bedrijf waar mensen elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen direct met elkaar communiceren. Onze ondernemende mentaliteit geeft een enorme drive. Verder zal een klant zich binnen Isah nooit een nummer voelen. We kennen de klant, weten wat er speelt en zijn klantgericht in alle geledingen van het bedrijf. Medewerkers van Isah hebben een vergaande kennis van of interesse voor de maakindustrie. In veel gevallen hebben ze er zelfs gewerkt. En medewerkers die vanwege hun functie niet dagelijks een maakbedrijf bezoeken, kunnen minimaal eens per jaar in de keuken kijken tijdens een van onze klantenbezoekdagen.

 

 

Op de foto:
Edgar Dresmé, Functioneel ERP Consultant

De mensen achter Isah

In november 2017 bestond Isah 30 jaar. Als familiebedrijf geloven wij in de menselijke maat. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden in praktijk kunt brengen. Samen, Oprecht, Verbeteren. Deze kernwaarden vind je terug in alle haarvaten van de organisatie en medewerkers.

 

Benieuwd naar de mensen achter Isah? Lees dan de interviews met collega’s.

 

 

Op de foto:
Stevie van Reijn, Sales Support

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open sollicitatie