De mensen achter Isah Over Isah
3 min leestijd
1 februari 2024

100ste medewerker bij Isah feestelijk ontvangen

Auteur
Debbie Veeke

Op donderdag 1 februari is Nynke Fikkers gestart als 100ste medewerker bij Isah BV. Vanwege deze bijzondere mijlpaal werd Nynke op haar eerste werkdag feestelijk ontvangen met bloemen en taart.

Om 9:00 uur ’s ochtends liep Nynke nietsvermoedend het kantoor van Isah in Tilburg binnen. Op de eerste verdieping wachtte een groot deel van de 99 collega’s in spanning op haar komst. Onder luid gejuich werd Nynke ontvangen en verrast met een aantal korte speeches. Nadat ze de eerste drie bloemen namens de Directie van Isah ontving, stapte ook haar manager en een collega van de afdeling naar voren om haar bloemen te overhandigen. Op ludieke wijze volgden nog meer collega’s, waaronder iemand van Sales Support die net als Isah dit jaar 37 kaarsjes mag uitblazen, de Manager Technisch Consultancy die namens de vele 25-jarige jubilarissen een bosje bloemen aanbood en een dame van Product Support die blij is dat de hoeveelheid vrouwen bij het IT-bedrijf alsmaar groeit. Ook kwam een van onze Developers naar voren die namens alle ‘terug-van-weg-geweest-collega’s’ een aardige bos bloemen tevoorschijn haalde. Hij benadrukte dat hij dus zeker niet de enige was, die recent na een periode elders gewerkt te hebben, opnieuw voor een baan bij Isah koos. Zijn toelichting: “Isah is gewoon écht een fijne werkgever en de mensen maken het ontzettend leuk om hier te werken.”. Uiteindelijk telden alle bloemen op naar een grote bos van 100 bloemen, met als boodschap welkom bij Isah; we zijn blij dat jij onze 100ste collega bent!

Nadat Nynke een beetje bekomen was van alle onverwachte aandacht voor haar indiensttreding, werd er taart aangesneden om het heuglijke moment compleet te maken. Nynke vertelt later die dag over haar ontvangst: “Toen ik boven kwam en iedereen stond te klappen en juichen, moest ik wel even slikken; dit had ik niet verwacht zo vroeg op de ochtend! Maar het was vooral heel erg leuk; een super warm welkom. Ik krijg er nóg meer zin in om bij Isah te gaan werken!” Nu maar hopen dat Nynke thuis voldoende vazen heeft om haar 100 bloemen weg te zetten!

De komende periode gaat Nynke in haar rol als Trainee ERP Consultant aan de slag om in een programma van negen maanden de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om maakbedrijven te helpen hun processen te verbeteren; uiteraard met de inzet van de Isah ERP software. Isah biedt dit Traineeprogramma al sinds 2019 met groot succes aan. De meeste oud-Trainees werken nog steeds bij Isah en voeren ondertussen als ERP Consultant zelfstandig implementaties uit bij klanten. In september 2024 zal het volgende klasje met twee of drie Trainees van start gaan. Daarvoor staat momenteel een vacature open. Manager HR Angèle van den Broek licht toe: “Voor wie dán gaat starten, is er waarschijnlijk geen ontvangst met bloemen, maar wel een start met een grote glimlach. We zijn uiteraard blij met alle nieuwe collega’s die starten en met de groei die Isah momenteel doormaakt. In de loop van 2024 verwachten we nog een flink aantal collega’s aan ons team toe te mogen voegen!”

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan eens op werkenbijisah.com.

100ste-medewerker-nynke-fikkers-bloemen-2

100ste-medewerker-nynke-fikkers-bloemen-3

100ste-medewerker-nynke-fikkers-bloemen-4

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag