Home
/
Maritiem

Slimme keten-integratie met Isah

De Nederlandse maritieme industrie is omvangrijk, divers en heeft een vooraanstaande positie in de wereld. Vele bedrijven binnen het maritiem technologische cluster en de on- en offshore industrie managen hun activiteiten met Isah.

isah-maakindustrie-maritiem-platform

Drive om prestaties te verbeteren

We zien in de maritieme industrie een sterke drive om continu de prestaties in de keten te verbeteren. Isah sluit daar bij aan. Onder andere op basis van de principes van Smart Industry zorgen wij ervoor dat je middels SCSN snel informatie kunt uitwisselen tussen verschillende ERP systemen binnen de keten. Daarnaast ondersteunen we bij het in de grip houden van internationale projecten met Isah.

isah-maakindustrie-maritiem-buis

Alles up-to-date

Met Isah Shop Floor Control kan de voortgang en productie digitaal aangestuurd en gevolgd worden. Daarbij is alle informatie realtime beschikbaar waardoor de kans op fouten vele malen kleiner is.

Met de Productconfigurator en de integratie van jullie CAD/PDM-applicatie met de Isah ERP software wordt zowel engineer-to-order als configure-to-order ondersteunt.

Wanneer jouw organisatie met verschillende bedrijfsentiteiten voor bijvoorbeeld verkoop- en productieactiviteiten, dan biedt de multicompany-aansturing van Isah uitkomst.

isah-maakindustrie-maritiem-grijper

Dankzij Isah ERP software ervaren maritieme bedrijven meer efficiency.

Isah in de maritieme industrie.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan op een efficiënte manier projecten managen en slim samenwerken in de keten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.