Home
/
Internationaal werken

Internationaal werken volledig ondersteunt met Isah ERP Software

De business software van Isah wordt door diverse maakbedrijven wereldwijd toegepast om hun bedrijfsprocessen te managen. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland ondersteunen wij onze klanten in ruim 25 verschillende landen.

isah-maakindustrie-internationaal-werken-ceo-overview-fabriek

Isah pakt de regie bij internationaal werken

Veel Isah klanten hebben internationale vestigingen om op diverse markten te kunnen verkopen, produceren of service te verlenen. Wanneer er bij jullie spraken is van bijvoorbeeld een verkoopkantoor in Amerika of een productielocatie in Oost-Europa dan is Isah niet alleen verkrijgbaar in meerdere talen; onze implementatiemethodiek is ook voorzien voor een internationale uitrol. Isah pakt de regie hierin en helpt jouw bedrijf bij de inrichting van Isah over de landen heen.

isah-maakindustrie-internationaal-werken-overleg-fabriek

Isah sterk in Duitsland

Duitsland staat wereldwijd bekend om zijn sterke maakindustrie. Via een partnernetwerk was Isah al vanaf 2010 actief in Duitsland. Om meer slagkracht te hebben, werken we hier sinds 2017 met een team van eigen verkoop- en implementatie consultants, welke werkzaam zijn vanuit onze kantoren in Karlsruhe en Keulen. 

Isah's ERP-oplossing sluit naadloos aan bij de groeiende behoefte van Duitse maakbedrijven om verder te digitaliseren. Managing Director Peter van Harten: "Duitsland kent een zeer volwassen ERP-markt met veel bekende spelers. Het opereren onder onze eigen vlag helpt ons tot dusver erg goed om succesvol te zijn. Onze groei hebben we vooral te danken aan de combinatie van Duitse ‘gründlichkeit’ aangevuld met Nederlandse flair en pragmatisme!"

isah-maakindustrie-internationaal-werken-medewerkers-team-overleg

Onder meer de volgende bedrijven gingen je voor in een internationale ERP oplossing van Isah:

Lees alles over efficiënter werken wereldwijd met de ERP software van Isah

Isah Klanten wereldwijd.

Klaar om wereldwijd efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan op een efficiënte manier wereldwijd met Isah werken? Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.