Home
/
Operations
/
Mobile Logistics

Jouw voorraad altijd up-to-date dankzij Mobile Logistics

Dankzij deze mobiele oplossing kunnen medewerkers in het magazijn met behulp van een handscanner mutaties in Isah doorvoeren door gebruik te maken van barcodes.

isah-oplossing-mobile-logistics-magazijn-scannen

Actueel inzicht in de voorraad

Isah Mobile Logistics is ontwikkeld om administratieve processen in het magazijn snel en accuraat te verwerken zonder dat daarvoor een PC nodig is. Met behulp van een mobiel apparaat met scanner (handscanner) kunnen voorraadboekingen worden verwerkt. Doordat er realtime verbinding is met de Isah database, is de voorraadinformatie altijd up-to-date.

isah-oplossing-mobile-logistics-handscanner

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Doordat de interface van Mobile Logistics zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk is, kunnen medewerkers die niet bekend zijn met Isah snel aan de slag. Door middel van eenvoudige vragen wordt men door de diverse processen heen geleid.

isah-oplossing-mobile-logistics-barcode-scanner

Papierloos werken

Dankzij Mobile Logistics wordt het werken met uitgedraaide lijsten, bijvoorbeeld voor de voorraadinventarisatie of -uitgifte, overbodig. Dit stel je in staat om in het magazijn volledig papierloos te werken. Daarnaast is er een uitstekende integratie met Isah Shop Floor Control mogelijk. 

isah-oplossing-mobile-logistics-pallet-scannen
Digitalisering van goederenontvangst, orderpickproces en voorraadtellingen

De voordelen van Isah Mobile Logistics.

Door alle administratieve processen in je magazijn te digitaliseren, werk je efficiënter, verhoog je het gebruikersgemak en draag je op een slimme manier bij aan klanttevredenheid.

Lees alles over slimme afhandeling van de processen in jouw magazijn.

Klanten over Mobile Logistics.

Klaar om efficiënter te werken in jouw magazijn?

Ook jouw organisatie kan haar goederenstroom digitaal managen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.