Home
/
Voor klanten

Ondersteuning voor jou als klant

Vanaf het moment dat je Isah gebruikt, staat een Business Consultant je bij met raad en daad. Ook bieden we 24-7 ondersteuning via onze afdeling Product Support. En organiseren we gratis trainingen voor gebruikers. Alles om te zorgen dat jullie Isah optimaal gebruiken. Op deze pagina vind je meer over de verschillende vormen van ondersteuning die we je bieden.

isah-voor-klanten

Jouw Business Consultant

Samen met jouw Business Consultant bepaal je jullie roadmap op het gebied van ICT. Samen zorgen we ervoor dat jullie je strategische doelen kunnen bereiken.

Daarnaast bekijkt jullie Business Consultant samen met jullie hoe we processen kunnen optimaliseren. Efficiency, kostenreductie en flexibiliteit staan hierbij voorop.

Product Support

De afdeling Product Support ondersteunt jou als Isah klanten bij het gebruik van de Isah ERP Software. Als je vragen hebt of problemen tegenkomt, dan zijn zij het aanspreekpunt.

Je kunt de afdeling Product Support bereiken via telefoonnummer 088 4724 050 of log in via de Support site.

Via de supportsite kun je ook onze standaard softwareproducten downloaden, je vindt er veelgebruikte stappenplannen (how to’s) en we houden je proactief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

isah-blijvende-ondersteuning-product-support

Gratis cursussen

Wanneer je als organisatie gebruik maakt van Isah, is het belangrijk dat jouw gebruikers de functionaliteit van Isah goed kennen en deze optimaal benutten. Om dat te bereiken, bieden wij gebruikers van Isah gratis cursussen aan. 

We onderscheiden drie type cursussen:

  1. E-learning
  2. Cursus op locatie bij Isah
  3. Cursus online

 

isah-gratis-cursussen

Isah gebruikerstips

Zowel de cursusleiders van Isah geven regelmatig handige tips voor het gebruik van Isah. Ook een van onze Product Support Consultants deelt handige weetjes.

isah-gebruikerstips

Webinars & events

Om als Isah klant kennis te maken met onderdelen uit de Isah oplossing waar je nog geen gebruik van maakt, organiseren wij regelmatig webinars en events. 

 

isah-webinar-volgen

Ontdek meer over de
Isah ERP Software

Wil je als klant meer weten over de verschillende onderdelen van onze ERP Software? Bijvoorbeeld over Isah Finance of over Shop Floor Control, SCSN of ons Web Portal? In ons download centrum vind je leaflets over verschillende onderdelen van onze oplossing.

Isah-productaanbod-voor-klanten

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Business Consultants denken graag met je mee.