Home
/
Gestroomlijnd werken

Zorg dat je kunt werken zoals je wilt

Niets ondermijnt de productiviteit en het werkplezier zo als overmatige werkdruk, frustraties en problemen die worden veroorzaakt door een ERP systeem dat de bedrijfsprocessen niet voldoende ondersteunt. Isah optimaliseert juist jouw processen en verankert succes.

header-isah-operations-manager-productievloer

ERP software zorgt voor gestroomlijnd werken zonder frictie

Je snakt naar gestroomlijnde processen zonder frictie. Als jouw mensen met een ERP systeem werken dat aansluit, flexibel aan te passen is aan veranderende omstandigheden en geen reden geeft tot chagrijn, zie je de productiviteit, effectiviteit en het werkgeluk stijgen. Wat daalt is het aantal repeterende handmatige taken en dus het aantal gemaakte fouten.

isah-gestroomlijnd-zonder-frictie

ERP software biedt eenduidige databron zonder schaduw-systemen

Als werknemers in hun dagelijks werk onvoldoende ondersteund worden door de bestaande ERP software, zoeken ze zelf een alternatief. Het gevolg is een wildgroei aan schaduwsystemen en losse Excel-bestanden, waardoor er geen integraal beeld is van hoe de organisatie er voor staat. Dit heeft een remmend effect op groei. Een eenduidige en betrouwbare databron die gevoed wordt door functionaliteiten die passen bij elke afdeling is de oplossing.

isah-gestroomlijnd-geen-schaduwsystemen

Voorkom ad hoc werk

Reactief werk is duur, inefficiënt en frustrerend. De focus van jou en je mensen zou niet moeten liggen op het blussen van tijdrovende brandjes, maar op duurzame groei. Lijkt het huidige ERP systeem niet meer te passen bij je bedrijf, je processen, je groei en ambities? De Isah ERP software helpt je los te komen van legacy-systemen, zodat je bedrijf voorspelbaar en beheersbaar kan excelleren naar nieuwe hoogtes.

isah-gestroomlijnd-voorkom-ad-hoc-werk

ERP software die meebeweegt met een groeiend bedrijf

Software is er niet om je tegen te houden, maar om groei te stimuleren. Zorg daarom dat je kunt werken zoals je wilt werken. Je systemen moeten veranderende vragen uit de markt aankunnen zonder dat ze steeds herzien of vernieuwd moeten worden. Beheers je processen en wees proactief in plaats van reactief.

isah-gestroomlijnd-meebewegen
efficiëntere bedrijfsprocessen

Onze oplossingen.

Ontdek hieronder hoe we onze software inzetten om jou en je collega’s beter, sneller en prettiger te laten werken.

ERP software die stroomlijnt

Hoe Isah jouw bedrijfsprocessen verbetert.

Ervaringen van klanten

Meer dan 700 organisaties gingen je voor.

Lees de ervaringen van maakbedrijven die draaien op de software van Isah.

isah-klanten-quotes-allround

"We hebben nu zó veel meer inzicht! Inzicht in orders die open staan, inzicht in uren die gemaakt zijn, inzicht in materiaal dat verbruikt is en inzicht in een voorraad die ook echt kloppend is. Dat is super fijn!"

Patricia Beuving, CFO
isah-klanten-quotes-vervaet

"Mijn standpunt is altijd: software moet geen feestje van de programmeur zijn, maar een feestje voor de gebruiker. Iedereen moet het direct snappen en er mee kunnen werken. Bij Isah Shop Floor Control hadden we direct dat gevoel."

Serge Humbert-Laprade, Financieel Directeur
isah-klanten-quotes-sollas

"De ERP software van Isah vormde het fundament om grip te krijgen op ons productieproces. Dankzij Isah wisten we 10% meer rendement te behalen."

Stefan Koers, Financieel Manager
isah-klanten-quotes-conbit

"De software van Isah past heel goed bij wat we nodig hadden; zowel qua projecten als productieaansturing. De software werkt logisch en instinctief en heeft bovendien een prettige look & feel."

Dave Montforts, General Manager
onze kernwaarden

Het geheim van Isah.

ERP-systemen vind je overal. Toch doet Isah het anders dan anderen. Ontdek de unieke mix van mensen, ervaring en software die jouw processen effectiever en efficiënter maken.

Implementeren binnen tijd en budget

Een succesvolle implementatie in 5 stappen.

ERP implementaties hebben het imago altijd uit te lopen en erg duur te zijn. Isah heeft op basis van jarenlange ervaring een implementatiemethode ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze implementatietrajecten succesvol verlopen en binnen tijd en budget worden afgerond. 

Lees onze laatste Insights.

Klaar om te werken zoals je wilt?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.