Home
/
Project Management

Realiseer grip op voortgang en kosten met Isah Project Management

Isah Project Management biedt projectmatig werkende maakbedrijven uitgebreide functionaliteit voor het managen van grote projecten. Complexere projecten kunnen in deelprojectfases worden onderverdeeld om grip op planning en kosten te houden. 

isah-oplossing-project-management-medewerker-bureau-zitje

Altijd volledig inzicht in projecten dankzij ERP software

Isah Project Management is volledig in Isah geïntegreerd en ligt als het ware als een schil om de verkoop- en productieorders heen. Met deze module beheers je de complexe structuren van verkoop en productie voor al jullie projecten.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de module een grove planning op te zetten en de verschillende onderdelen van een project te plannen en te budgetteren. Als het project eenmaal loopt, koppel je de order- en productiegegevens aan het ingevoerde project. Hierdoor zie je de werkelijke voortgang en kosten naast de oorspronkelijk ingeschatte gegevens staan en kun je het project eenvoudig bijsturen, zowel op het planningsaspect als op het kostenaspect. 

isah-oplossing-project-management-medewerkster-bureau

Aan de slag met projecten in je ERP systeem

In Isah heeft elk project een eigen beginscherm met daarop algemene gegevens. Met één druk op de knop spring je naar de details: projectregels met daarin de verschillende projectonderdelen. Dit kunnen activiteiten zijn, maar bijvoorbeeld ook deelprojecten of mijlpalen.

Elke projectregel heeft twee schermen: een planningsscherm (met planningsgegevens) en een financieel scherm (met de budgetgegevens). Je kunt makkelijk van het ene naar het andere scherm overschakelen, zodat je beide soorten 
informatie snel kunt oproepen.

isah-oplossing-project-management-medewerker-bureau-achtergrond
Uitgebreide functionaliteiten en analysemogelijkheden

De voordelen van Isah Project Management.

Isah Project Management is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het bewaken van de planning van jouw projecten.

Lees alles over projecten aansturen met behulp van Isah Project Management.

Klaar om slim jouw projecten aan te sturen?

Ook jouw organisatie kan met een geïntegreerde oplossing aan de slag om grotere projecten op het vlak van planning en kosten te managen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.