Home
/
Operations
/
Web Portal

Zet de volgende stap in het digitaliseren van klantcontact met een Web Portal

Dankzij een klantenportaal dat volledig geïntegreerd is met je ERP-pakket kun je klanten zelfredzamer maken en ze nóg beter bedienen.

isah-oplossing-web-portal-joram-wendy-laptop

Integratie tussen operations en e-commerce

De Isah Web Portal is in nauwe samenwerking ontwikkeld met Solvisoft en is volledig in lijn met de Isah functionaliteit en processen. Het portaal biedt een naadloze integratie tussen de operationele processen in Isah enerzijds en de behoeften van klanten op het gebied van (after)sales en service.

isah-oplossing-web-portal-medewerker-groen-shirt-achter-pc

Mijn-omgeving biedt inzicht

Via een gepersonaliseerde omgeving kun je jouw klanten of dealers geplaatste offertes en orders laten inzien, accorderen, afwijzen of wijzigen. Mutaties worden direct in Isah verwerkt, waardoor de binnendienst van jouw organisatie ontlast wordt en je dienstverlening verbeterd. Je klanten kunnen immers 24-7 in hun mijn-omgeving terecht. 

isah-oplossing-web-portal-computerscherm-hand-muis

Salesportal

Klanten kunnen op verschillende manieren aan de slag met de aankoop van nieuwe artikelen of het aanschaffen van spare parts en verbruiksmaterialen. Dat kan door direct te zoeken in het assortiment, door via een productconfigurator een product samen te stellen of vanuit een zogenaamde installed-base omgeving. De voorraad van artikelen wordt realtime uit Isah gelezen.

isah-oplossing-web-portal-overleg-vier-collegas

Serviceportal

Wanneer een klant bijvoorbeeld een machine bestelt en geleverd krijgt, ontstaat er een installed base van objecten met de bijbehorende ‘as-built’ structuur. Verandert er op enig moment iets aan deze structuur omdat er een onderdeel vervangen wordt, dan ontstaat de ‘as-maintained’ structuur. Via de Isah Web Portal kunnen klanten altijd de actuele status van hun producten inzien. Vanuit deze structuur kunnen spare parts besteld worden, maar ook servicemeldingen worden gedaan. 

isah-oplossing-web-portal-collega-robert-achter-laptop
Zorgen voor een hogere klanttevredenheid

De voordelen van een Isah Web Portal.

Dankzij de Isah Web Portal kun je kun je jouw klanten en dealers eenvoudig toegang geven tot een persoonlijke omgeving waarin ze zelfstandig zaken kunnen regelen.

Lees alles over digitaal jouw klanten bedienen met een Isah Web Portal.

Lees meer over Isah Web Portal.

Klaar om klanten zelfredzamer te maken?

Ook jouw organisatie kan de volgende stap zetten in digitalisering door ook de processen buiten de muren van jouw organisatie te automatiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.