Home
/
Multicompany

Integraal werken met meerdere bedrijven in één ERP-systeem

Veel maakbedrijven hebben te maken met verschillende bedrijfsentiteiten voor bijvoorbeeld verkoop, productie en/of serviceactiviteiten. Door in Isah multicompany te werken kun je de administraties van deze entiteiten eenvoudig in één omgeving beheren.

isah-maakindustrie-multicompany-cfo-op-kantoor

Meerdere administraties in één boekhouding

De business software van Isah is een krachtige tool om meerdere bedrijfsadministraties integraal te beheren. Financiële stamgegevens, zoals klanten (debiteuren), leveranciers (crediteuren) en grootboek worden centraal beheerd, waarbij administraties selectief gebruik kunnen maken van deze data.

Transacties van alle bedrijfsentiteiten kunnen in meerdere structuren worden geconsolideerd en onderlinge transacties kunnen hierbij worden geëlimineerd.

Ook buitenlandse entiteiten kunnen worden mee geconsolideerd, ook als die een eigen schema hebben.

 

isah-maakindustrie-multicompany-cfo-overleg-coo

Overzicht over jouw bedrijven en klanten heen

Op het moment dat er qua orders en projecten een onderlinge samenhang is tussen de verschillende entiteiten binnen jouw organisatie, dan loont het om één centrale database te hebben. Vanuit Isah houd je daarmee het overzicht over de as-designed, as-built en as-maintained structuur van de objecten bij jouw klanten.

isah-maakindustrie-multicompany-cfo-in-fabriekshal

Onder meer de volgende bedrijven gingen je voor in een multicompany ERP oplossing van Isah:

Lees alles over efficiënter werken met meerdere bedrijfsentiteiten met de ERP software van Isah

Isah Klanten multicompany.

Klaar om integraal te werken over meerdere bedrijven heen?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan de administratie van jouw verschillende bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.