Home
/
Elektronica

Traceability en integratie met machines 

De elektronicabranche is bij uitstek een hoog technologische branche waar productinnovatie en productie-innovatie in het DNA van de mensen zit. Met Isah ERP worden alle belangrijke processen perfect ondersteund.

isah-maakindustrie-elektronica-productie

Uitmuntende logistieke prestaties

De aansturing van processen bij high tech elektronicabedrijven eist een secure ERP oplossing. Isah biedt daarvoor de juiste tools. Zo hebben elektronicabedrijven dankzij Isah bijvoorbeeld altijd grip op het gespecialiseerde artikelbeheer. Denk hierbij aan alternatieve componenten, stuklijsten en substituten.

Maar ook traceability kan perfect worden geborgd, dankzij de aansturing van coderingen van de diverse leveranciers & fabrikanten van componenten en dankzij cross reference data.

 

isah-maakindustrie-elektronica-EMS

Slimme productie-aansturing

De productie en assemblage-afdelingen kunnen slim en efficiënt worden aangestuurd  middels Shop Floor ControlDaarnaast zorgt Isah voor de integratie met jullie pick-and-place machines of SMD-machines waardoor

Als producent in de elektronica assemblage kun je met Isah dus optimale logistieke- en planningsprestaties leveren.

isah-maakindustrie-elektronica-printplaat

Dankzij Isah ERP software ervaren elektronica bedrijven meer efficiency.

Isah in de elektronica branche.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan op een efficiënte manier processen aansturen . Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.