Home
/
Service
/
Mobile Field Service

Servicemedewerkers digitaal aansturen

Met Isah Mobile Field Service werk je op een slimme manier aan serviceafhandeling door je servicemedewerkers digitaal zaken te laten registreren.

isah-oplossing-mobile-field-service-medewerkers-bij-servicebus

Alle informatie beschikbaar

Een belangrijk onderdeel van Mobile Field Service is de mogelijkheid om opdrachtgegevens in te zien. Een service-medewerker moet immers over alle informatie beschikken, die nodig is voor het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden. 

Verdeeld over een aantal tabbladen wordt relevante detail-informatie getoond. Denk hierbij aan ordernummers, klantnaam en contactpersoon. In een memoveld staat beschreven welke werkzaamheden de servicemedewerker moet uitvoeren. 
Ook kan men alle serviceopdrachten inzien die in het verleden zijn uitgevoerd. Tevens wordt de locatie getoond waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Andere gegevens die men bijvoorbeeld kan opvragen, zijn klantgegevens, 
objectinformatie en informatie over de servicemelding.

isah-oplossing-mobile-field-service-medewerker-in-servicebus

Digitale registratie

Naast het inzicht in alle opdrachtgegevens is het natuurlijk van belang dat de servicemedewerker gegevens kan registreren. Hiermee kan hij direct in de app aangeven welke uren voor de opdracht zijn gemaakt en welke materialen er verbruikt 
zijn. Door deze gegevens meteen vast te leggen, zullen er minder snel fouten gemaakt worden, bijvoorbeeld doordat vergeten wordt bepaalde materialen te registreren.

Wanneer zich tijdens de uitvoering van een service-opdracht bijzonderheden voordoen, kan de monteur dit in Mobile Field Service vastleggen door middel van opmerkingen. Ook kunnen documenten zoals een foto of testrapport via de applicatie worden geüpload. Tevens kan er een actie voor een collega aangemaakt worden om op te volgen.

isah-oplossing-mobile-field-service-tablet-scherm

Snelle afhandeling

Zijn de werkzaamheden afgerond dan kan de servicemedewerker de klant digitaal laten tekenen voor de opdracht. De opdracht wordt vervolgens afgesloten en is direct inzichtelijk voor de binnendienst van jullie bedrijf zodat de opdracht administratief kan worden afgehandeld. 

isah-oplossing-mobile-field-service-medewerker-bij-klant
Papierloos aansturen van je servicemedewerkers

De voordelen van Isah Mobile Field Service.

Alle informatie over gepande serviceopdrachten is digitaal beschikbaar voor jouw servicemedewerkers. Inclusief gekoppelde documenten en servicehistorie. 

Lees alles over het gemak waarmee servicemedewerkers hun uren en materialen digitaal kunnen registreren.

Lees meer over Mobile Field Service.

Klaar om aan de slag te gaan met efficiënte serviceafhandeling?

Ook jouw organisatie kan op een slimme manier haar servicemedewerkers aansturen waardoor de klanttevredenheid stijgt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.