Home
/
Operations
/
Time Registration

Efficiënt beheer van uren en waardevolle stuurinformatie met Time Registration

Isah Time Registration geeft jouw organisatie eenvoudig grip op tijd en uren.

isah-oplossing-time-registration-dame-achter-chromebook

Eenvoudig uren registreren

Per week kan een medewerker zijn of haar gewerkte (of afwezige) uren eenvoudig verantwoorden in Isah Time Registration. In een overzichtelijke weekstaat staan alle ingevoerde uren, waardoor het direct inzichtelijk is of een weekstaat volledig is of niet. Ook overuren kunnen op deze manier worden verwerkt.

isah-oplossing-time-registration-dame-stoel-tablet-hand

Geïntegreerde oplossing

Ook directe uren die via Isah Shop Floor Control en/of Isah Mobile Field Service geboekt zijn, zijn zichtbaar in Isah Time Registration. Handig voor medewerkers die naast productiewerkzaamheden bijvoorbeeld ook andere werkzaamheden uitvoeren.

isah-oplossing-time-registration-tablet-applicatie-handen

Verlof aanvragen

Via een apart scherm kunnen medewerkers een overzicht van hun ingediende verlofaanvragen inzien en daarnaast is ook hun actuele verlof saldo inzichtelijk. Via een paar eenvoudige stappen kunnen zij zelf verlof aanvragen. De aangevraagde uren worden direct in mindering gebracht van het verlofsaldo. Op basis van iconen wordt de status van de aanvraag inzichtelijk gemaakt.

isah-oplossing-time-registration-man-telefoon-applicatie-handen

Functionaliteit als manager

Een manager kan in de desktop omgeving van Isah Time Registration de weekstaten van al zijn of haar medewerkers inzien en fiatteren. Ook verlofaanvragen kunnen hier goed- of afgekeurd worden. De medewerker ziet vervolgens in zijn of haar overzicht de aangepaste status van de verlofaanvraag.

isah-oplossing-time-registration-computerscherm-applicatie-hand-muis
Beter sturen op kosten

De voordelen van Isah Time Registration.

Met Isah Time Registration heb je snel inzicht in de bestede uren over afdelingen, projecten en activiteiten heen. Met deze informatie kun je indien dat nodig is tijdig bijsturen.

Lees alles over efficiënt beheer van tijd en uren.

Klanten over Time Registration.

Klaar om eenvoudig uren en verlof te registreren?

Ook jouw medewerkers kunnen snel en efficiënt hun uren en verlof registreren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.