Home
/
Machinebouw

Product life cycle management met Isah

Isah stelt machine-en apparatenbouwers in staat om de volledige Product Life Cycle integraal te besturen met Isah ERP. De oplossing, gebaseerd op kennismanagement, beslaat alle processen: van R&D / engineering, productie en assemblage tot en met de levering, montage en service & onderhoud.

isah-maakindustrie-machinebouw-productiehal-overview

Integraal werken 

Met Engineering, Operations en Service in één integraal systeem heb je als machinebouwer altijd zicht op de as-engineered, as-built en as-maintained stadia van de door jou geleverde machines.

Je hoeft niet meer te zoeken naar stuklijst-revisies, tekeningen en artikeldata in verschillende systemen.

Met de Productconfigurator en de integratie van jullie CAD/PDM-applicatie met Isah ERP wordt zowel engineer-to-order als configure to order ondersteunt.

Dit alles met een overkoepelende Project Management module van Isah die zowel planningstechnisch als financieel inzicht geeft in de status en voortgang van jullie projecten.

isah-maakindustrie-machinebouw-engine

Isah klanten van het eerste uur

Meerdere machine- en apparatenbouwers zijn gebruikers van Isah van het eerste uur. De branche is divers; dus ook de klanten van Isah zijn divers. Denk aan machines voor de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie of de verpakkingsindustrie. Maar ook fabrikanten van gemotoriseerde landbouwmachines maken dagelijks gebruik van Isah.

isah-maakindustrie-machinebouw-productiehal-apparaten

Dankzij Isah ERP software ervaren machine- en apparatenbouwers meer efficiency.

Isah in de machinebouw.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan op een efficiënte manier processen aansturen en service digitaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.