Home
/
Carrosseriebouw

Kleine series produceren tegen lage kosten

Carrosseriebouwers kunnen met Isah ERP zowel de productie van specials en enkelstuks aansturen als de processen rondom batchproducties of seriebouw.

isah-maakindustrie-carrosseriebouw-productieplaats

Product life cycle management met Isah

De aansturing van processen binnen de carrosseriebouw is specifiek en eist een geraffineerde oplossing. Isah biedt daarvoor de juiste tools. Onder meer met een slimme productconfigurator en de integratie van je CAD/PDM-applicatie met Isah ERP wordt zowel engineer-to-order als configure to order ondersteunt. Daarnaast kun je efficiënt je productievloer aansturen middels Shop Floor Control

Daarnaast komt de nadruk steeds meer te liggen op de digitalisering van de service en het objectenbeheer. Alle geleverde objecten aan klanten kunnen technisch en administratief met Isah worden beheerd om zo grip te hebben op de complete product life cycle van een geleverde trailer of wagen.

isah-maakindustrie-carrosseriebouw-aansturing-productie

Isah klanten van het eerste uur

Meerdere carrosseriebouwers zijn gebruikers van Isah van het eerste uur. De branche is divers; dus ook de klanten van Isah zijn divers. Denk aan trailerbouwers en de vrachtwagen- en auto ombouwbranche. Maar ook fabrikanten van gemotoriseerde landbouwmachines maken dagelijks gebruik van Isah.

isah-maakindustrie-carrosseriebouw-trailers

Dankzij Isah ERP software ervaren carrosseriebouwers meer efficiency.

Isah in de carrosseriebouw.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan op een efficiënte manier processen aansturen en service digitaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.