Home
/
Meubel industrie

Standaard op maat met Isah ERP Software

Steeds meer meubel bedrijven kiezen voor verdere flexibilisering en digitalisering van de bedrijfs-processen om kortere doorlooptijden, grotere efficiency en lagere kosten te realiseren. Isah biedt hiervoor een geïntegreerde oplossing die perfect aansluit bij de uitdagingen in de branche. 

isah-maakindustrie-meubel-industrie-leer

Efficiënte inrichting van processen

Meubelfabrikanten, interieurbouwers en toeleveranciers van halffabricaten zijn zeer actief met het versterken van hun duurzame innovatiekracht en concurrentiepositie. Door de toenemende behoefte aan maatwerk tegen de kosten van een massaproduct is een andere inrichting van processen nodig. Automatisering is daarbij essentieel!

Met de Isah Productconfigurator kun je als meubel bedrijf je processen standaardiseren zodat jouw klant kan kiezen voor standaard op maat! 

isah-maakindustrie-meubel-industrie-spuiten

Alles up-to-date

Met Isah Shop Floor Control weet je op elk gewenst moment precies de planning en voortgang van de lopende orders in de fabriek. Daarbij is alle informatie digitaal en realtime beschikbaar waardoor de kans op fouten vele malen kleiner is.

Hierdoor ontstaat meer lenigheid en efficiency in de levering van producten op maat en een sterkere concurrentiekracht.

isah-maakindustrie-meubel-industrie-mal

Dankzij Isah ERP software ervaren bedrijven in de meubel industrie meer efficiency.

Isah klanten in de meubel industrie.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.