Home
/
Blijvende ondersteuning

Blijvende ondersteuning als Isah in gebruik is

Vanaf het moment dat je Isah daadwerkelijk gaat gebruiken, staat een Business Consultant je bij met raad en daad. Ook bieden we 24-7 ondersteuning via onze afdeling Product Support. En organiseren we gratis trainingen voor gebruikers. Alles om te zorgen dat jullie Isah optimaal gebruiken.

isah-blijvende-ondersteuning-business-consultant

Vast aanspreekpunt

Na livegang met Isah wordt de Business Consultant jullie eerste aanspreekpunt. Hij is op de hoogte van de ontwikkelingen in jullie branche en zal jullie bedrijf al snel leren kennen om jullie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. 

Samen bepalen jullie de roadmap op het gebied van ICT. Deze zogeheten ICT-roadmap vormt het kompas voor een voortdurende en langdurige verbetermodus. Zo zorgen we ervoor dat jullie je strategische doelen kunnen bereiken. Daarnaast bekijkt jullie Business Consultant samen met jullie hoe we processen kunnen optimaliseren. Efficiency, kostenreductie en flexibiliteit staan hierbij voorop.

 

De Business Consultants van Isah.

isah-business-consultant-jeroen-van-der-male-1
Jeroen van der Male
Business Consultant
isah-business-consultant-laurens-kuipers
Laurens Kuipers
Business Consultant
Maak kennis met Laurens
isah-business-consultant-andre-van-der-veer
André van der Veer
Business Consultant
isah-business-consultant-jan-doggen
Jan Doggen
Business Consultant
isah-business-consultant-martijn-groeneweg
Martijn Groeneweg
Business Consultant
Maak kennis met Martijn

24-7 ondersteuning

De afdeling Product Support ondersteunt Isah klanten bij het gebruik van de Isah ERP Software. Als klanten vragen hebben of problemen tegenkomen, dan zijn zij het aanspreekpunt.

De afdeling Product Support bestaat uit professionele en ervaren Consultants die naast diepgaande productkennis ook beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Klanttevredenheid staat voorop.

Naast het bieden van ondersteuning bij het gebruik van de Isah software, werkt Product Support ook actief aan een online kennissysteem (Knowledge Base).

 

isah-blijvende-ondersteuning-product-support

Gratis cursussen

Wanneer je als organisatie gebruik maakt van Isah, is het belangrijk dat jouw gebruikers de functionaliteit van Isah goed kennen en deze optimaal benutten.

Om dat te bereiken, bieden wij gebruikers van Isah gratis cursussen aan. Tijdens een cursus krijgen gebruikers concrete handreikingen waarmee ze direct aan de slag kunnen in de praktijk. We bieden onder meer cursussen op het vlak van verkoop, inkoop, planning, logistiek, projecten en financieel.

 

isah-gratis-cursussen

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.