Home
/
Bouwtoelevering

Goede project- en productiebesturing van bouwprojecten

Projecten in de bouw vereisen een continu inzicht in de actuele planning en de consequenties voor productie, inkoop, levering en montage. Via de projectplanning- en productieplanning functionaliteit van Isah kan dit bewaakt worden.

isah-maakindustrie-bouw-beton

Integraal gereedschap voor de bouw

Klanten van Isah in de bouw en bouwtoelevering zijn gespecialiseerd in tal van producten en technologieën. Denk aan deuren, ramen, wandsystemen, staalconstructies, liften, trappen, bordessen en technische bouwsystemen.

Dankzij Isah ERP kun je als bouwbedrijf snel reageren op wijzigingen in bouwplanningen en deze vertalen naar mogelijke knelpunten bij inkoop, productie of voorraad. Met als resultaat het oplossen van die knelpunten om tot een realistische planning te komen. Hebben jullie ook een eigen montage team? Met Isah Mobile Field Service kan de montage digitaal aangestuurd worden. En ook de financiële status van jullie project en bedrijf is realtime inzichtelijk.

Isah voor de bouwtoelevering geeft je het integrale gereedschap om optimaal te kunnen presteren.

isah-maakindustrie-bouw-spuiten

Dankzij Isah ERP software ervaren bouwbedrijven meer efficiency.

Isah in de bouw en bouwtoelevering.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.