Home
/
Over ons
Over ons

ERP Software die je bedrijf
laat groeien

Isah Business Software brengt alle processen van verkoop tot uitlevering binnen jouw maakbedrijf onder in één geïntegreerd systeem. Dat is waarom we zeggen: maak het met Isah!

700+
Tevreden klanten
100+
Medewerkers
25+
Landen actief
Voor en vanuit de maakindustrie

Ons verhaal.

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven we naar een verhoging van de efficiency bij onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in lange klantrelaties. En de medewerkers van Isah maken daarbij het verschil!

onze kernwaarden

Het geheim van Isah.

ERP-systemen vind je overal. Toch doet Isah het anders dan anderen. Ontdek de unieke mix van software, ervaring en mensen die jouw processen effectiever en efficiënter maken.

De mensen achter Isah

Quotes van medewerkers.

Graag laten we je kennismaken met de mensen achter Isah. Ze vertellen wat hun functie inhoudt en waarom ze graag bij Isah werken.

isah-quotes-collega-martijn-groeneweg

"Al tijdens de kennismaking met Isah werd mij duidelijk dat het bij Isah in de rol van Business Consultant primair gaat over klanttevredenheid, zonder uiteraard het commerciële oogpunt te verliezen. Wat ik bovendien erg prettig vind is dat er bij Isah geen individuele targets zijn. Het bedrijf heeft één doelstelling en daar werken we met z’n allen aan."

Martijn Groeneweg, Business Consultant
isah-quotes-collega-robin-van-brakel

"Bij Isah zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen en we groeien mee met de nieuwste technieken. Daarom is het werken als ontwikkelaar elke keer weer anders en uitdagend. Elke maand worden er bovendien lunches of andere activiteiten georganiseerd waardoor ik collega’s van andere afdelingen regelmatig spreek."

Robin van Brakel, Full Stack Software Developer
isah-quotes-collega-annick-bonnet

"We hebben een hecht team en ondersteunen elkaar echt. In een onderzoek loop je soms even vast en dan is het fijn om met elkaar te sparren. Daarnaast is er ontzettend veel aandacht voor de mens bij Isah. Dat maakt dat ik hier graag werk."

Annick Bonet, Product Support Consultant
Werken bij Isah

Werken voor de top van de maakindustrie?

Als familiebedrijf geloven wij in de menselijke maat. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden in de praktijk brengt. Samen, oprecht, verbeteren. Deze kernwaarden vind je terug in alle haarvaten van onze organisatie en onze medewerkers.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.