Home
/
Finance

Realtime financieel inzicht dankzij een geïntegreerde oplossing

Alles wat in het primaire proces bij maakbedrijven gebeurt, heeft ook altijd een financiële component. Daarom heeft Isah een geïntegreerde financiële oplossing, speciaal voor de maakindustrie.

isah-oplossing-finance-medewerker-achter-scherm

Integraal werken

Veel van wat er in de productie en het logistieke proces van jouw bedrijf gebeurt, heeft ook een financiële component. Deze transacties worden met Isah Finance automatisch geboekt in je financiële administratie en vanuit de dagboek-invoer en openstaande posten is het mogelijk om rechtstreeks door te zoomen naar de onderliggende verkoop- of inkoopfactuur.

Dankzij de functionaliteit van meldingen & acties is bovendien digitale communicatie van de financiële afdeling met andere afdelingen mogelijk. Er is integraal inzicht binnen het bedrijf over de zaken die spelen ten aanzien van debiteuren en crediteuren

isah-oplossing-finance-medewerker-bellend-achter-scherm

Verwerken en sturen

Isah Finance heeft twee hoofdfuncties. De eerste is ‘verwerken’. Het programma helpt je om zaken direct of achteraf te verantwoorden, te voldoen aan wettelijke regelingen en compliant te zijn. Je hebt alles wat nodig is om een degelijke boekhouding te voeren. Denk aan het boeken van inkoopfacturen en verplichtingen, afschrijvingen op investeringen, kosten verdelen op basis van kostensoort of het registreren en verwerken van doorbelaste en betaalde BTW.

De tweede hoofdfunctie is ‘sturen’. Isah Finance biedt inzicht vanuit financieel perspectief en helpt je dus zaken te signaleren en vooruit te kijken. De business wordt ondersteund doordat je de prestaties van de organisatie door kunt vertalen naar financiële cijfers, kunt analyseren en overzichtelijk verslag kunt leggen met behulp van Microsoft PowerBI. Zo heb je een degelijke basis om sturing te geven aan jouw organisatie.

isah-oplossing-finance-medewerkers-samen-naar-scherm-kijken
Logistieke en financiële mutaties verwerken in dezelfde database

De voordelen van Isah Finance.

Dankzij de moderne userinterface van Isah Finance en het feit dat de applicatie zeer intuïtief is in gebruik, kun je eenvoudig gepersonaliseerde weergaven creëren.

Lees alles over efficiënt jouw financiële administratie op orde brengen dankzij Isah Finance.

Klanten over Isah Finance.

Klaar om integraal te werken met Finance?

Ook jouw organisatie kan met een volledig standaard Finance-oplossing aan de slag welke geïntegreerd is binnen ERP. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.