Home
/
Service

Waarborg de kwaliteit van je dienstverlening

Met Isah Service ondersteun je de gehele product life cycle met één krachtige ERP-oplossing. 

isah-oplossing-service-medewerker-achter-pc

Alle relevante service-informatie beschikbaar

Een goede aanpak van service- en onderhoudsactiviteiten zorgt voor een betere klanttevredenheid. De productlijn Isah Service ondersteunt je daarom  bij het registreren, plannen en analyseren van alle service- en onderhoudsgerelateerde gegevens en werkzaamheden. Dankzij de keuzemogelijkheden die Isah Service biedt, kun je jullie serviceproces volledig naar eigen wens inrichten. Customer Relationship Management (CRM), Servicecontracten, Objectbeheer en Objectverhuur zijn slechts enkele van de mogelijke toepassingen.

isah-oplossing-service-medewerkers-in-servicebus

Flexibel reageren

Als er een storingsmelding of klantvraag binnenkomt, heb je in Isah alle benodigde gegevens bij elkaar. De as-built-structuur 
van het product, alle onderhoudsgegevens, de as-maintained-structuur, klantgegevens en bijzondere afspraken. Is het nodig dat er een service-medewerker langsgaat, dan kun je die eenvoudig inplannen. De medewerker kan vervolgens met Mobile Field Service zijn serviceopdrachten afhandelen.

Dankzij het grafische planbord behoud je het overzicht zodat je in één oogopslag kunt zien waar iedereen zich bevindt. 

isah-oplossing-service-medewerker-boormachine

Tracebility: voor de hoogste kwaliteit

Het registreren van unieke artikelen is voor veel bedrijven onontbeerlijk als het gaat om kwaliteitsregistratie. Zij moeten bovendien te allen tijde kunnen nagaan in welke artikelen bepaalde onderdelen verwerkt zijn. Bijvoorbeeld bedrijven die gevoelige apparatuur maken voor de medische wereld of de luchtvaart. Dankzij de uitgebreide registratiemogelijkheden van unieke objecten in Isah Service is dat geen probleem. Met één druk op de knop is precies te zien waar de verschillende objecten terechtgekomen zijn. Ook is op eenvoudige wijze na te zoeken in welke objecten bepaalde artikelen verwerkt zijn.

isah-oplossing-service-medewerker-schroevendraaier
Vergroot de efficiency binnen je organisatie en zorg voor klantgerichte serviceverlening

De voordelen van Isah Service.

Met één geïntegreerde oplossing kun je op een efficiënte manier jouw serviceafhandeling managen. De kracht is dat alle relevante informatie al in je ERP-systeem bekend is. 

Lees alles over hoe in één krachtige ERP-oplossing de volledige product life cycle ondersteunt.

Klaar voor efficiënte serviceafhandeling?

Ook jouw organisatie kan slim aan de slag met een geïntegreerde serviceoplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.