Home
/
Metaal industrie

Slimme keten-integratie met Isah

De toelevering in de metaal industrie digitaliseert in een rap tempo. Of je nu leverancier bent van componenten, plaatbewerker of op basis van co-engineering producten ontwerpt; met Isah heb je als metaalbedrijf de juiste tools in handen om jouw processen efficiënt aan te sturen.

isah-maakindustrie-metaal-industrie-buis

Digitalisering van het order- en productieproces

Met Isah ERP beschik je als metaalbedrijf over één geïntegreerde oplossing waarin alle processen van verkoop en inkoop tot en met planning en uitlevering binnen jouw maakbedrijf ondergebracht zijn. 

Offertes met klantspecifieke technische data en tekeningen worden automatisch geconfigureerd en via de planning in productie gebracht. Met Isah Shop Floor Control weet je op elk gewenst moment precies de planning en voortgang van de lopende orders in de fabriek. Daarbij is alle informatie digitaal en realtime beschikbaar waardoor de kans op fouten vele malen kleiner is.

isah-maakindustrie-metaal-industrie-lassen

Geïntegreerd werken

Klanten van Isah in de metaalindustrie werken geïntegreerd met hun machinepark en geautomatiseerde opslag- en orderpicksystemen. Ook de plaatmagazijnsystemen werken geïntegreerd met Isah. Met als gevolg een altijd actuele en sluitende voorraad- en onder handenwerk situatie en een sterke verhoging van de efficiency in het totale bedrijfsproces.

isah-maakindustrie-metaal-industrie-plaatbewerking

Dankzij Isah ERP software ervaren metaalbedrijven meer efficiency.

Isah in de metaal industrie.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.