Home
/
Operations
/
Shop Floor Control

Haal het maximale uit jouw productie-proces met Shop Floor Control

Isah Shop Floor Control geeft jouw organisatie 
volledig inzicht in de voortgang van lopende orders.

isah-oplossing-shop-floor-control-scherm-productievloer

Efficiënter werken met Shop Floor Control & ERP

Via touchscreens op de productievloer weet iedere medewerker exact welke werkzaamheden hij aan een order moet uitvoeren. Alle relevante informatie is in één oogopslag zichtbaar op het scherm. Het printen van productiedocumenten en bijbehorende tekeningen is dus verleden tijd.

isah-oplossing-shop-floor-control-werken-metaal

Alles up-to-date dankzij Isah Shop Floor Control

De registratie van uren en werkzaamheden gebeurt dankzij Shop Floor Control realtime. Je weet als organisatie dus precies wat de status van elke order is. Alle andere afdelingen binnen jouw bedrijf kunnen die actuele status inzien.

isah-oplossing-shop-floor-control-scherm-registratie

Snel inzicht in het uit te voeren werk

Orders worden in Shop Floor Control gesorteerd op startdatum, prioriteit of een zelf te benoemen kenmerk. Met duidelijke kleuren wordt duidelijk of al het benodigde materiaal voor een order beschikbaar is en of de voorgaande bewerkingen gereed zijn. Zo zien medewerkers snel welke orders opgepakt moeten worden en of deze ook werkbaar zijn.

isah-oplossing-shop-floor-control-scherm-overzicht

Smart Shop Floor Control

Heeft jouw bedrijf machines die dag en nacht onbemand doordraaien? En beschikken die machines over de mogelijkheid om direct met andere software te communiceren? Dan is het mogelijk om deze machines dankzij Shop Floor Control aan te sturen zonder tussenkomst van een medewerker. In Isah is direct inzichtelijk wanneer een machine gestart en gestopt is en welke output dit opgeleverd heeft.

isah-oplossing-shop-floor-control-robot-arm
Neem een voorsprong ten opzichten van de concurrentie

De voordelen van Shop Floor Control.

Dankzij Isah Shop Floor Control kun je met nog meer efficiency werken, omdat de planning digitaal naar de werkvloer wordt gebracht. Dit komt zowel de productiesnelheid als leversnelheid ten goede.

Lees alles over slim en efficiënt samenwerken met behulp van Shop Floor Control.

Klanten over Shop Floor Control.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan dankzij digitalisering van het productieproces gestroomlijnder werken. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.