Home
/
Betonindustrie

Alle kenmerkende bedrijfsprocessen standaard in Isah

Isah heeft veel ervaring in de prefab betonindustrie. Als integraal onderdeel van Isah ERP bieden we specifieke functionaliteit om processen in jouw prefab betonbedrijf te optimaliseren.

isah-maakindustrie-beton-industrie-hijssen

Continue bewaking van de productieplanning

Om in de betonindustrie snel te kunnen leveren dient de productieplanning continu afgestemd te worden op de project- en montageplanning. Functionaliteiten als project- en voorbereidingsplanning, calculatie, tekeningenbeheer, CAD-koppelingen, stort-, ombouw- en leverplanning, inkoop, vrachtindeling en urenverantwoording zijn daarom cruciale onderdelen binnen Isah ERP.

Zo ben je als betonbedrijf verzekerd van geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, kostenbesparingen en meer rendement uit je betonbedrijf. Je profiteert met Isah van een betere bewaking en sturing door realtime inzicht in de projecten ten aanzien van tijd en geld. Met sturing over projecten, verlaag je incidenteel overwerk, faalkosten en indirecte kosten flink. Zo wordt jouw betonbedrijf efficiënter en bespaar je kosten.

isah-maakindustrie-beton-industrie-storten

Dankzij Isah ERP software ervaren betonbedrijven meer efficiency.

Isah in de betonindustrie.

Klaar om efficiënter te werken?

Ook jouw organisatie kan op een efficiënte manier processen organiseren en projecten in de grip houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.