Jubilarissen De mensen achter Isah
1 min leestijd
23 juni 2023

25-jarig jubileum voor Richard de Matter

Auteur
Angèle van den Broek

Voor een bedrijf dat recent haar 35-jarig jubileum vierde, is het best bijzonder om meerdere 25-jarige jubilarissen in dienst te hebben. Richard de Matter mag zich sinds kort als 11de aan dit elite clubje toevoegen. Hij ontving gisteren uit handen van Frank Groot een zilveren plaquette; het symbool van dank voor 25 jaar een steentje bijdragen aan het succes van Isah.

Wat heb je in de afgelopen jaren veel betekend voor ons TAC-team (Technische Applicatie Consultants), Richard. Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal. We hopen nog veel van je te mogen blijven leren!

Auteur
Angèle van den Broek
Angèle is verantwoordelijk voor HR en Management Support bij Isah. Ze is al lange tijd werkzaam bij Isah en kent het bedrijf door en door. Angèle vindt het belangrijk om de prettige bedrijfscultuur bij Isah te bewaren en let in de zoektocht naar nieuwe collega's dus op of mensen zich kunnen vinden in onze kernwaarden: samen, oprecht, verbeteren.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag