De mensen achter Isah
2 min leestijd
2 september 2024

Bob's Instagram takeover

Auteur
Debbie Veeke

Om mensen een inkijkje te geven in het werk van een Financieel ERP Consultant bij Isah, organiseerden we afgelopen week een Instagram takeover. Isah collega Bob van der Giessen maakte een mooie fotoserie en vertelde over zijn werkweek.

Een aantal van de Instagram-posts kun je hieronder teruglezen. Het hele verhaal vind je op onze Instagram pagina.

Maandag 26 augustus

De week van Bob begint met een dag begeleiding rondom Isah Finance voor onze klant Ceratec. Dat betekent: uitleg geven, vragen beantwoorden en een proefconversie doen zodat de klant voorbereid is op de livegang die binnenkort gepland staat. Bob: "𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘭𝘦𝘶𝘬 𝘰𝘮 𝘩𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘪𝘯 𝘵𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘪𝘥𝘦𝘯; 𝘸𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘪𝘦 𝘭𝘪𝘷𝘦𝘨𝘢𝘯𝘨 𝘵𝘰𝘦!"

1a

Dinsdag 27 augustus

Vandaag werk ik thuis en mag ik aan de slag voor onze klant Tuinte. Zij zijn een vooruitstrevende club en willen graag aan de slag met onze multicompany functionaliteit. Dat betekent dat ik inlog op hun omgeving en zorg dat alles klaar staat om hiermee live te gaan. De afgelopen periode heb ik hiervoor regelmatig contact gehad met een Technisch Consultant van Isah. Hij heeft op basis van mijn input nog wat customizing speciaal voor deze klant gemaakt.

3

Donderdag 29 augustus

Het is vandaag de tweede keer dat ik bij WB Firepacks ben en als de gelegenheid zich voordoet, probeer ik bij nieuwe klanten een korte rondleiding te krijgen. Het is toch leuk als je wat meer beeld hebt, bij wat een bedrijf doet, zodat je weet waar ze het over hebben.

Helaas mocht ik geen foto's in de productiehal maken, maar ik heb een super leuk beeld gekregen van wat WB Firepacks allemaal maakt: van pompsets voor sprinklerinstallaties tot en met besturingskasten. Alles rondom brandveiligheid!

9a

 

Ga naar onze Instagram pagina om de volledige Instagram takeover terug te lezen. En volg ons als je het leuk vindt om vaker een inkijkje te krijgen in het werken bij Isah.

Ben je enthousiast geworden over de rol van Financieel ERP Consultant? Bekijk dan onze vacature

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak