Smart Industry
1 min leestijd
31 januari 2017

Koninklijke CBM en TNO starten met opstellen branche innovatie agenda Smart Industry

Auteur
Peter van Harten

Op 19 januari is het TNO project Branche Innovatie Agenda CBM Smart Industry met de branchevereniging van de Nederlandse interieurbouw- en meubelindustrie (CBM) goedgekeurd. In dit project wordt door CBM en TNO een innovatie agenda Smart Industry opgesteld en worden projecten gedefinieerd en in de steigers gezet. Aanleiding voor deze branche innovatie agenda was een Round Table bijeenkomst die in oktober 2016 bij Isah werd georganiseerd. De betrokken partijen gaan samen met enkele toonaangevende bedrijven uit de meubel- en interieur branche van start om de ontwikkelingen in de digitalisering in combinatie met business modellen in kaart brengen aan de hand van drie ‘rode draden’:

  1. De digitale samenwerking in de keten
  2. De digitalisering van het productieproces zelf
  3. Het onderliggende business model

Lees meer over de branche innovatie agenda op smartindustry.nl.

Auteur
Peter van Harten
Peter is bij Isah verantwoordelijk voor de Duitse Markt. Daarnaast is hij Smart Industry Ambassadeur en lid van het Programmabureau waar hij de buitenlandrelaties (focus België en Duitsland) behartigt. Vanuit die rol is hij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de hightech industrie in Nederland te versterken, maar vooral onze klanten te helpen bij de digitale transitie van hun bedrijf.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag