SCSN
1 min leestijd
15 september 2023

Digitalisering industriële productieketens

Auteur
Debbie Veeke

Gisteren publiceerde ING deel 2 van hun publicatie ‘Digitalisering van industriële productieketens’. Conclusie van het stuk: de Nederlandse maakindustrie maakt momenteel goede digitale vorderingen, maar er is nog een wereld te winnen. Isah collega Peter van Harten werd t.b.v. deze publicatie gevraagd om een toelichting over data-uitwisseling via #SCSN.

Peter: “Onze ambitie was om slechts één keer je bedrijf aan te sluiten op een netwerk waarbinnen je met alle leden op dezelfde manier veilig data kunt delen, in plaats van via allemaal verschillende 1-op-1-koppelingen.”

Lees de publicatie op de website van ING.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag