Isah partners
2 min leestijd
24 juni 2017

EDI-koppeling Isah en MCB

Auteur
Debbie Veeke

Snel en efficiënt orders plaatsen wordt vandaag de dag steeds belangrijker. In samenwerking met MCB heeft Isah daarom een EDI-koppeling gerealiseerd. Hiermee wordt het mogelijk om in jullie Isah-omgeving artikelen van MCB te calculeren, bestellen, inboeken en de facturen te controleren. Het resultaat: tijdsbesparing en minder fouten.

Fouten verminderen en reactiesnelheid verhogen

Met EDI, oftewel elektronische gegevensuitwisseling, automatiseer je een deel van de communicatie met MCB. Je hebt immers alle artikelnummers van MCB namelijk al in Isah staan. Dankzij de EDI-koppeling worden deze gegevens tijdens een bestelling direct naar MCB verzonden, waardoor jouw vaste contactpersoon geen fouten kan maken tijdens het invoeren. Zo vraagt het versturen van een order slechts nog om seconden en wordt deze direct door MCB automatisch verwerkt. Mocht in uitzonderingsgevallen de overdracht niet volledig zijn, dan neemt MCB direct persoonlijk contact met u op. Door het inkoopproces efficiënter uit te voeren, worden de levertijden verkort en het voorraadniveau verlaagd, hierdoor worden de kosten voor inkoop en voorraadbeheer verminderd.

Waarom kiest MCB voor EDI

MCB wil met EDI en haar webportal het voor elkaar krijgen dat de klant via alle mogelijke kanalen kan bestellen en ook geïnformeerd kan worden, platformafhankelijke communicatie heet dat. MCB wil graag méér doen dan alleen maar transacties, wij helpen onze partners met verbetering, innovatie, ambitie en groei. Om dit voor elkaar te krijgen is met de grootste softwareleveranciers van onze klanten contact gezocht, om bij hen die EDI-koppeling te maken. Zo ook met Isah.

Voordelen EDI op een rij

  • Een andere werkwijze binnen uw huidige Isah-omgeving
  • Sneller en eenvoudiger zaken doen met MCB
  • Op elk gewenst tijdstip uw order ingeven
  • Meer duidelijkheid over prijzen
  • Lagere integrale kosten
  • Snel van order naar levering
  • Foutenreductie
  • Slechts eenmalig invoer van gegevens
  • Directe informatie over beschikbaarheid

isah-edi-koppeling-mcb

Interesse in EDI?

Heb je interesse in de EDI-koppeling van Isah en MCB? Neem dan contact op met je Isah Business Consultant.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag