Isah Finance Software releases
1 min leestijd
2 oktober 2023

Isah Finance nu ook beschikbaar voor de Duitse markt

Auteur
Debbie Veeke

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de geïntegreerde Finance oplossing die Isah biedt van grote waarde is voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. Om onze groeiende hoeveelheid klanten in Duitsland ook optimaal te ondersteunen is Isah Finance vanaf release 5.12 dan ook geheel beschikbaar gemaakt voor de Duitse markt.

Naast het feit dat er een Duitse taalinstelling in zowel de applicatie als de PowerBI rapporten beschikbaar is, betekent dit uiteraard ook dat onze software vanaf nu de Duitse BTW-aangifte en de GoBD ondersteunt en dat bankafschriften in het formaat CAMT.052 kunnen worden ingelezen. Dat is niet alleen goed nieuws voor onze Duitse klanten, maar ook voor onze Nederlandse klanten die een Duitse vestiging hebben!

Naast het feit dat Isah Finance nu ook voor de Duitse markt beschikbaar is, is er ook een aantal algemene verfijningen doorgevoerd. Twee voorbeelden daarvan zijn:

  • Bij memoriaalboekingen in buitenlandse valuta wordt voortaan de koers opgeslagen. Handig wanneer je naderhand correcties moet doorvoeren.
  • Het is vanaf nu mogelijk om kostenplaatsen en kostensoorten als vervallen te markeren.

Wil je meer lezen over de mogelijkheden van Isah Finance in algemene zin? Download dan onze leaflet. Ben je benieuw naar de inzet van Isah Finance voor jouw organisatie in Nederland en/of Duitsland? Neemt u dan contact op met uw Isah Business Consultant.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag