Isah Finance Over Isah
2 min leestijd
14 februari 2019

Financiële cursussen vernieuwd

Auteur
Debbie Veeke

Sinds de komst van Isah Finance, is ook ons cursusaanbod op financieel vlak uitgebreid. Omdat we merkten dat er op sommige onderwerpen wat overlap was in deze cursussen, hebben we opnieuw naar deze onderwerpen gekeken. Ook hebben we de naamgeving en de doelgroep voor de cursussen verduidelijkt.

  • De cursus Nacalculatie is bedoeld voor financiële eindgebruikers, managers, controllers en applicatiebeheerders. Hierin leert men hoe en wanneer tijdens de diverse proceshandelingen kosten en omzet in Isah geregistreerd worden. Tevens wordt behandeld op welke moment welke tarieven in Isah worden gebruikt en behandelen we dashboards in PowerBI.
  • De cursus Financieel is bedoeld voor financiële kerngebruikers of verantwoordelijken zoals een hoofd administratie, controller en finance manager. Deze cursus heeft als doel om deelnemers kennis te laten maken met de financiële inrichting in Isah, het ontstaan van journaalposten via zoekpaden en verwerkingen als inkoopfacturen, OHW en orderafsluiting.
  • De cursus Werken met Isah Finance (voorheen bekend als cursus Isah Finance I) is bedoeld voor financiële eindgebruikers of medewerkers administratie, maar ook voor controllers, finance managers en hoofd administratie. Deze cursus is er op gericht om de basisfunctionaliteit van Isah Finance te leren kennen. De gebruiker doet in deze cursus kennis op om een basisadministratie te kunnen voeren in Isah Finance.
  • De cursus Isah Finance voor de Controller (voorheen bekend als cursus Isah Finance II) is bedoeld voor financiële kerngebruikers zoals een CFO, hoofd administratie, controller en finance manager. Hierin leert men om de financiële inrichting van Isah Finance te doorgronden en de basis voor de periode-afsluiting en cijferanalyse te ontwikkelen. Hierbij komen ook onderwerpen als budgetten en verslaggeving aan bod. Tevens zullen rechten en inrichting Finance worden behandeld en dashboards in PowerBI. De cursus Isah Finance voor de Controller wordt in april voor het eerst aangeboden.

De cursus Managementinformatie komt vanaf komende maand te vervallen. De inhoud hiervan komt namelijk terug in de cursussen Nacalculatie en Isah Finance voor de Controller.

Wil je een van de gratis financiële cursussen volgen? Meld je dan aan via onze website.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag