Samen Oprecht Verbeteren De mensen achter Isah
2 min leestijd
18 oktober 2024

In het zonnetje: Edgar Dresmé

Auteur
Debbie Veeke

Sinds 2022 zet Isah elk kwartaal een medewerker in het zonnetje, die een bijzondere prestatie heeft geleverd in het kader van onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren. Tijdens het Algemeen Overleg van donderdag 17 oktober werd Edgar Dresmé in het zonnetje gezet.

Edgar werkt sinds 2015 als Financieel Consultant bij Isah en houd zich vanuit die rol bezig met de implementatie van Isah Finance bij onze klanten. Edgars bijdrage is echter veel breder dan alleen het implementeren van software. Hij begeleidt en coacht nieuwe Finance Consultants, hij ondersteunt Marketing bij webinars over Isah Finance, het helpt het Sales team wanneer er demo's gegeven moeten worden over Isah Finance. En daarnaast heeft hij de afgelopen tijd in zijn overvolle agenda tijd gemaakt om het Duitse Sales & Consultancy team te helpen bij de uitrol van Isah Finance in Duitsland.

Dat laatste is de belangrijkste aanleiding voor zijn nominatie als zonnetje voor Q3.  Collega Peter van Harten, verantwoordelijk voor Isah Duitsland, licht de nominatie toe: "een voor Isah Duitsland nieuw product, een nieuw op te leiden Financieel Consultant en veelal nog onbekend terrein, met grote ambities op de Duitse markt. Ga er maar aanstaan! 

Edgar heeft de afgelopen maanden meermaals laten zien wat het betekent om als team samen op te trekken, uitdagingen niet uit de weg te gaan en het belang van de collega, klant en medewerker op de juiste manier af te wegen. Naast zijn meer dan drukke eigen agenda heeft Edgar de laatste maanden regelmatig bijgesprongen, zijn agenda omgegooid en op vaak onmogelijke tijden ook ons team bij hun werk ondersteund.  

Voor vragen, een luisterend oor, maar ook oprechte, kritische feedback was Edgar altijd bereikbaar en wanneer het niet paste, gaf hij altijd een duidelijke terugkoppeling wanneer het wel zou kunnen passen. Edgar was en is een belangrijke bouwsteen (naast vele andere collega’s) in de puzzel van ambitie van Isah GmbH.  En dat veelal in het Duits met de nodige humor.

Wat mij betreft een perfect voorbeeld van 'gemeinsam aufrichtig verbessern' (ofwel Samen, Oprecht, Verbeteren) wat een dikke pluim en het zonnetje heeft verdiend!"

Mooier kunnen wij het niet verwoorden. We zijn trots om jou toe te voegen aan onze wand met zonnetjes, Edgar!

isah-zonnetje-ixxi-overzicht

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak