Een ‘koperen’ zonnetje voor Kevin Damen

Auteur
Debbie Veeke

Ieder kwartaal zetten wij een medewerker in het zonnetje die een bijzondere prestatie heeft geleverd in het kader van onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren. Afgelopen donderdag werd tijdens het Algemeen Overleg Kevin Damen benoemd tot het zonnetje van Q4 2023. Hij is daarmee het zesde zonnetje die aan onze interne ‘wall of fame’ wordt toegevoegd. Even later in het overleg mocht Kevin een tweede keer naar voren komen. Hij werd namelijk ook gefeliciteerd met zijn 12,5 jarig jubileum bij Isah. Een zonnetje met een koperen randje dus!

Kevin werkt al bijna 13 jaar als Technisch Consultant bij Isah en weet klanten op slimme wijze te ondersteunen met hun wensen op het gebied van customizing. Een van Isah’s oplossingen waar tot dusver altijd Technisch Consultants om de hoek kwamen kijken, is Isah Mobile Logistics; een applicatie waarmee medewerkers in het magazijn met behulp van een handscanner mutaties in Isah kunnen doorvoeren door gebruik te maken van barcodes. 

Wanneer een maakbedrijf gebruik wilde maken van Isah Mobile Logistics, moest een Technisch Consultant het proces van de klant analyseren en klantspecifiek maken voor de situatie in hun magazijn. Dat kostte soms behoorlijk veel tijd. Om deze oplossing laagdrempeliger en makkelijk implementeerbaar te maken voor meer Isah klanten, had Isah de ambitie om Isah Mobile Logistics meer aan te laten sluiten bij de standaard werkwijze van Isah. Aan Kevin werd gevraagd om dit technisch te realiseren.

Voor de nieuwbouw van Isah Mobile Logistics werd door Kevin gebruik gemaakt van een nieuwe techniek (Blazor). Kevin maakte deze techniek eigen en zorgde bovendien dat kennis over deze techniek breder in het team gedragen werd en kennis hiervan werd geborgd bij meerdere collega’s. Kevin ontwikkelde het framework vervolgens op dusdanige wijze dat bouwblokken hiervan in de toekomst eenvoudig voor andere webapplicaties hergebruikt kunnen worden door het team van Technisch Consultants. 

Daarmee vervulde Kevin niet alleen een cruciale rol in de technische realisatie van het vernieuwde Isah Mobile Logistics; hij droeg hiermee ook bij aan de mogelijkheid om in de toekomst efficiënter te kunnen werken binnen de afdeling. Afgelopen kwartaal werd de controlled releasefase succesvol afgerond. Een mooie mijlpaal en bovendien een prachtig voorbeeld van hoe de kernwaarde ‘Verbeteren’ tot uiting komt bij Isah. Vandaar dat Kevin voor Q4 terecht gekozen is als zonnetje van Isah.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag