Samen Oprecht Verbeteren De mensen achter Isah
1 min leestijd
20 januari 2023

In het zonnetje: Tim Boor

Auteur
Debbie Veeke

Ieder kwartaal zetten wij een medewerker in het zonnetje die een bijzondere prestatie heeft geleverd in het kader van onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren. Gisteren werd tijdens het Algemeen Overleg Tim Boor benoemd tot het zonnetje van Q4 2022.

In 2020 is Tim bij Isah gestart als Trainee ERP Consultant en ondertussen is hij doorgegroeid naar Functioneel Consultant. Op het moment dat de werkdruk hoog was op de afdeling Technische Consultancy werd Tim gevraagd of hij wilde bijspringen met het verzorgen van updates van Isah Mobile Logistics.

Geen gemakkelijke klus, omdat Tim tot dat moment nog weinig technische kennis had met betrekking tot installaties. Na een stukje scholing door technische collega’s ging hij echter enthousiast aan de slag en wist hij de updates succesvol af te ronden, inclusief de benodigde uitleg aan en afstemming met klanten. Vanwege de manier waarop Tim hiermee zijn technische collega’s ontzorgde in drukke tijden werd hij door diverse collega’s genomineerd als zonnetje. De kernwaarde Samen komt hier heel mooi tot uiting doordat Tim geheel buiten zijn comfortzone bijdroeg aan het gezamenlijke resultaat van Isah.

Tim ontving verrast de bos met met bloemen en de cadeaubon en benadrukte dat dit uiteraard geen solo-prestatie was. “Ik vind het super tof dat ik naar voren ben geschoven, maar het gaat hier om de kernwaarde Samen en ik had dit uiteraard nooit alleen gekund.” Hij bedankte het management omdat zij hem de kans gegeven hadden zich op dit vlak te ontwikkelen en bedankte vervolgens vooral ook de collega’s die hem geholpen hadden om zijn kennis bij te spijkeren. Chapeau Tim; hetgeen in de omschrijving staat van onze kernwaarde Samen, is absoluut op jouw lijf geschreven: stimuleert wederzijdse samenwerking om gemeenschappelijke doelen te bereiken, vanuit het besef van respect en onderlinge afhankelijkheid.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag