Isah Finance Software releases
2 min leestijd
26 oktober 2020

Isah Finance verder geïntegreerd met Isah logistiek

Auteur
Debbie Veeke

Release 5.6 heeft voor Isah Finance vooral in het teken gestaan van de verdere integratie tussen de financiële oplossing en het logistieke deel van Isah. De eerste uitbreiding op dit vlak heeft betrekking op factuurdocumenten. Facturen die als pdf worden gekoppeld aan de verkoop- of inkoopfactuur in het logistieke deel van Isah, zijn voortaan ook zichtbaar en te openen in Isah Finance bij de dagboek-invoer en gerelateerde openstaande post.

Daarnaast wordt er binnen Isah Finance voortaan ook gebruik gemaakt van de – uit andere Isah applicaties bekende – functionaliteit voor het maken van meldingen & acties. Naast het feit dat er voor gebruikers een meer uniforme werkwijze ontstaat bij gebruik van meerdere Isah applicaties, biedt het volop voordelen en mogelijkheden voor digitale communicatie met acties en meldingen van de financiële afdeling met andere afdelingen en is er integraal inzicht binnen het bedrijf over de zaken die spelen ten aanzien van debiteuren en crediteuren. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat er zo bedrijfsbreed inzicht kan zijn in het aanmaningenproces.

Een volgend aspect waar aandacht aan is besteed, is de mogelijkheid om een bedrijfsspecifiek grootboekschema te maken. Vanaf release 5.6 kun je delen van het centrale schema per bedrijf of per boekjaar in gebruik nemen. Met name voor klanten die meerdere bedrijven hebben of waarbij een internationale focus is, biedt dit uitkomst. Denk hierbij aan het verplichte rekeningschema, zoals dat in diverse landen wordt gehanteerd.

Daarnaast zijn er diverse gebruikerswensen opgepakt, waaronder:

  • De toevoeging van een betalingsbestand autorisatierapport inclusief hashtotaal (controlegetal) en de mogelijkheid om ter fiattering te ondertekenen.
  • Een uitbreiding van de betalingscondities met het kenmerk ‘automatische incasso’, waardoor de betaling niet wordt meegenomen in een betalingsvoorstel.
  • De toevoeging van een documenten API om de originele factuur uit software van derde partijen (zoals Easy Invoice) aan een openstaande post te koppelen.
  • De mogelijkheid om ribbon-knoppen onderdeel uit te laten maken van een bepaalde weergave.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Isah Finance voor jouworganisatie kan bieden? Download dan ons leaflet of neem contact op met je Business Consultant.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag