Samen Oprecht Verbeteren Isah Events MVO
1 min leestijd
23 september 2022

26 Isah collega’s nemen deel aan Tilburg Ten Miles

Auteur
Debbie Veeke

Op zondag 25 september a.s. neemt Isah deel aan de Tilburg Ten Miles; een van de grootste Nederlandse hardloopevenementen, waar jaarlijks duizenden mensen van verschillende landen aan deelnemen. Deze week werden de shirts aan de lopers uitgedeeld en werd er alvast een enthousiaste teamfoto gemaakt.

Wij vinden het bij Isah belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons steentje bij te dragen. Al een aantal jaar leefde onder collega’s het idee om deel te nemen aan de Tilburg Ten Miles Businessrun. Toen bleek dat dit sportieve evenement gekoppeld was aan het goed doel Villa Pardoes, is besloten deze twee wensen te combineren. Met 26 lopers zal maarliefst een kwart van het bedrijf meelopen met de Ten Miles. En uiteraard zullen vele andere collega’s hen toejuichen langs de kant van het parcours. Naast een bijdrage voor Villa Pardoes werken we daarmee ook aan teambuilding en realiseren we een stukje zichtbaarheid van Isah als aantrekkelijke werkgever. Dat noemen we nog eens win-win!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag