Samen Oprecht Verbeteren Isah Events MVO
1 min leestijd
5 oktober 2022

Team Isah doet met 26 lopers mee aan Tilburg Ten Miles

Auteur
Debbie Veeke

Op zondag 25 september 2022 nam Isah met een team van 26 lopers deel aan de Tilburg Ten Miles.De sfeer was goed, de lopers waren in topvorm en de Isah supporters zorgden voor dat laatste beetje extra adrenaline om de eindstreep te behalen. 

Vele collega’s deden voor het eerst mee aan een hardloopwedstrijd en verbraken hun persoonlijk record. Het team van Dylan Rombouts (18:40), Terence Baf (24:43) en Robin van Brakel (26:10) wist bovendien heel knap de tweede plaats te bemachtigen van de 48 Teams die meededen aan de 5km Business Run.

Bekijk hier de aftermovie voor een sfeerimpressie!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag