De mensen achter Isah
1 min leestijd
20 september 2024

Peter Wever met pensioen

Auteur
Debbie Veeke

Op 3 augustus jl. heeft Peter Wever zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Sinds 1996 is hij actief voor Isah in de rol van Technisch (Infra) Consultant. Onder het genot van een hapje en een drankje namen collega's gisteren afscheid van Peter. Alhoewel afscheid misschien niet het juiste woord is... Peter blijft namelijk ook na zijn pensioen nog betrokken bij Isah.

In de afgelopen 28 jaar heeft Peter vele Isah klanten geholpen bij het installeren en updaten van de Isah ERP Software. CEO Frank Groot stipte in zijn bedankwoordje aan dat klanten echt 'met Peter weglopen' en dat er niemand is die zó veel weet van de Isah database als Peter.

Bovendien heeft Peter een bijzondere prestatie op zijn naam, hij heeft namelijk voor een gezegde binnen Isah gezorgd. Een 'Peter Wevertje' betekent dat je ooit bij Isah bent weggegaan om een andere job te starten, maar dat je ook weer bent terug gekeerd. Frank: "Peter is de eerste die dit gedaan heeft en is bovendien de enige die dit twee keer gedaan heeft." Aan de lachende reacties onder collega's, merken we dat Peter zeker niet de enige is die ooit weer teruggekeerd is bij Isah 😉.

Peter haakt daar op aan in zijn speech met de woorden: "Isah heeft gewoon écht fijne collega's en de sfeer binnen het bedrijf maakt dat ik me al die jaren ontzettend op mijn gemak heb gevoeld en óók graag na mijn pensioen nog betrokken wil blijven."

 

Bedankt Peter, voor al jouw inzet voor Isah! We zijn blij dat we je nog geregeld gaan zien en jouw expertise mogen inzetten om onze klanten van dienst te kunnen zijn.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak