Isah partners
1 min leestijd
20 maart 2024

Isah en Easy Systems kijken uit naar verdere samenwerking

Auteur
Debbie Veeke

Na meer dan 150 gezamenlijke klanten en een duurzame samenwerking, die meer dan 10 jaar teruggaat, is er onlangs een vernieuwde overeenkomst getekend voor de samenwerking tussen Isah en Easy Systems.

Als productpartner van Isah biedt Easy Systems klanten een mooie aanvulling op onze ERP oplossing om het purchase to pay proces efficiënter te laten verlopen. Door de jarenlange samenwerking helpen Isah en Easy Systems bedrijven in de maakindustrie om hun processen efficiënter in te richten en een stap extra te kunnen zetten als het gaat om digitaliseren én automatisering van processen.

Frank Groot, CEO van Isah, en Jan Willem ter Steege, CEO van Easy Systems, tekenden de overeenkomst en kijken blij uit naar de verdere samenwerking.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak