In de media SCSN
1 min leestijd
23 augustus 2022

SCSN behind the scenes

Auteur
Debbie Veeke

In de ‘behind the scenes’-blogserie ondervroeg stichting SCSN alle service providers en grote partijen uit het netwerk welke voordelen SCSN oplevert.

Namens Isah spraken zij Frank Groot: “De reden dat Isah volop inzet op het SCSN is dat we maakbedrijven hiermee kunnen faciliteren om één keer iets goed neer te zetten. Het uitgangspunt is één standaard waarmee wij er met onze software voor zorgen dat maakbedrijven digitale berichten kunnen genereren en verwerken met alle validaties en communicatiemogelijkheden die je daarbij hebt; dát is echt geweldig.”

Lees het artikel op de website van stichting SCSN.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag