Samen Oprecht Verbeteren Isah Events
1 min leestijd
26 september 2022

Team Isah pakt 2de prijs op Tilburg Ten Miles – 5 KM Business Run

Auteur
Debbie Veeke

In de stralende zon was het gisteren genieten voor zowel de 26 lopers van Team Isah als voor hun supporters. De sfeer was goed, de lopers waren in topvorm en de Isah supporters zorgden voor dat laatste beetje extra adrenaline om de eindstreep te behalen. 

Vele collega’s deden voor het eerst mee aan een hardloopwedstrijd en verbraken hun persoonlijk record. Het team van Dylan Rombouts (18:40), Terence Baf (24:43) en Robin van Brakel (26:10) wist bovendien heel knap de tweede plaats te bemachtigen van de 48 Teams die meededen aan de 5km Business Run.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag