De mensen achter Isah
2 min leestijd
21 oktober 2024

Thijs' Instagram takeover

Auteur
Debbie Veeke

Om potentiële collega's een inkijkje te geven in het werk van een Full Stack Software Developer bij Isah, organiseerden we afgelopen week een Instagram takeover. Isah collega Thijs de Jong nam ons mee in zijn werkweek bij Isah en deelde waarom hij zo enthousiast is over werken bij Isah.

Een aantal van de Instagram-posts kun je hieronder teruglezen. Het hele verhaal vind je op onze Instagram pagina.

Maandag 14 oktober

De afdeling R&D van Isah werkt volgens de Agile / Scrum methodiek. Thijs vertelt: "𝘸𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘳𝘪𝘯𝘵𝘴 𝘷𝘢𝘯 2 𝘸𝘦𝘬𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘯𝘴𝘥𝘢𝘨 𝘵𝘰𝘵 𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘢𝘨. 𝘝𝘢𝘯𝘥𝘢𝘢𝘨 𝘪𝘴 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘴𝘱𝘳𝘪𝘯𝘵. 𝘋𝘦 𝘤𝘰𝘭𝘭𝘦𝘨𝘢'𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘙&𝘋 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘯𝘶 𝘥𝘦 𝘱𝘶𝘯𝘵𝘫𝘦𝘴 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘪 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘳𝘬 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘢𝘧𝘨𝘦𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘵𝘸𝘦𝘦 𝘸𝘦𝘬𝘦𝘯. 𝘝𝘢𝘯𝘶𝘪𝘵 𝘦𝘭𝘬 𝘵𝘦𝘢𝘮 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘬𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘦𝘸 𝘨𝘦𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘱𝘨𝘦𝘭𝘦𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬. 𝘐𝘬 𝘮𝘢𝘨 𝘥𝘢𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘴 𝘵𝘦𝘢𝘮 (𝘛𝘦𝘢𝘮 𝘚𝘰𝘯𝘪𝘤). 𝘋𝘢𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘦𝘬𝘦𝘯𝘵 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘯𝘶 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘴𝘦𝘯𝘵𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘨𝘢 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘣𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬 𝘰𝘧 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘮𝘰-𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘋𝘦𝘷𝘦𝘭𝘰𝘱𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘬𝘭𝘢𝘢𝘳 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘦𝘸."

2

Woensdag 16 oktober

Op woensdag is het mijn thuiswerkdag. Het fijne is dat ik van Isah ook een extra scherm heb gekregen zodat ik ook hier een fijne werkplek heb. Gedurende een sprint hebben we elke dag een zogenaamde stand-up met het team. Vroeger deden we dat letterlijk staand toen we nog allemaal fysiek bij elkaar op kantoor werkten. Maar tegenwoordig werkt er elke dag wel een deel van het team thuis, dus zijn de stand-ups digitaal via Teams. Zo'n stand-up is in feite een verzamel momentje waarin iedereen vertelt wat hij gisteren gedaan heeft, of het gelukt is wat er gepland was en of men nog ergens hulp bij nodig heeft? Daarnaast kijken we vooruit naar wat je vandaag gaat doen en welk doel je daarin wilt bereiken.

10

Donderdag 17 oktober

Eens in de maand heeft Isah een functiedag. Alle collega's die normaal bij klanten komen, zijn die dag op kantoor voor kennisdeling. Ik vind zo'n functiedag altijd super gezellig, omdat Isah dan vanalles organiseert. Van taart voor de gezamenlijke verjaardagen van mensen die die maand jarig zijn tot en met een lekker lunch van een cateraar. Ik probeer op deze dagen altijd een praatje te maken met collega's die ik normaal gesproken niet zo veel zie en ga tijdens de lunch meestal aan de grote tafel zitten, zodat ik met veel verschillende collega's kan kletsen.

15

 

Ga naar onze Instagram pagina om de volledige Instagram takeover terug te lezen. En volg ons als je het leuk vindt om vaker een inkijkje te krijgen in het werken bij Isah.

Ben je enthousiast geworden over de rol van Full Stack Software Developer? Bekijk dan onze vacature

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst.

Maak een afspraak