Samen Oprecht Verbeteren Over Isah
1 min leestijd
20 september 2019

Coachingstraject wendbaar communiceren zorgt voor verhoging effectiviteit en geeft meer werkplezier

Auteur
Debbie Veeke

Isah hecht veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van haar medewerkers. In dat kader biedt Isah diverse vormen van scholing aan via de Isah Academy. Voor collega’s die bij Isah komen werken als Consultant, op de afdeling Product Support of in de Sales bieden we bijvoorbeeld een uitgebreid inwerktraject om de Isah-software te leren kennen.

Naast het kennisaspect speelt bij medewerkers uiteraard ook de zachtere communicatiekant een grote rol bij het succesvol uitvoeren van hun werkzaamheden. Daarom bieden we dit jaar alle medewerkers een tweedaags coachingstraject Wendbaar Communiceren aan welke verzorgd wordt door GITP. Ruim de helft van de collega’s heeft het traject ondertussen achter de rug en de reacties zijn erg positief. Men heeft op een speelse manier kennisgemaakt met diverse communicatiestijlen en geoefend met lastige gesprekssituaties en het geven van feedback. Door middel van een buddy-systeem tussen collega’s wordt het geleerde momenteel in de praktijk geoefend. De resultaten daarvan zorgen niet alleen voor een verhoging van de effectiviteit maar vooral voor meer werkplezier!

eu-embleem-esf

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag