Adviseurs

Wanneer maakbedrijven op zoek gaan naar een (nieuwe) ERP oplossing schakelen zij soms de expertise en ondersteuning van een adviseur of adviesbureau in. Als adviseur inventariseert u de wensen en eisen van zo’n maakbedrijf en gaat vervolgens voor hen op zoek naar het beste ERP systeem passend bij hun business en hun processen.

 

Maak het met Isah

Laat u informeren

Om te zorgen dat de ERP software van Isah bij de juiste maakbedrijven meegenomen wordt als mogelijke ‘fit’ willen wij u als adviseur graag zo goed mogelijk op de hoogte brengen en houden over onze oplossing. Via onderstaande mogelijkheden kunt u zich laten informeren over Isah als bedrijf en over onze ERP software.

Nieuwsbrief

Tweemaal per jaar versturen wij een speciale adviseursnieuwsbrief, waarin we een update geven over de ontwikkelingen binnen Isah. Denk aan berichten over de product roadmap en nieuwe features & mogelijkheden in de software.

Klik hier om u aan te melden voor deze adviseursnieuwsbrief.

Webinar Maak kennis met Isah

Een aantal keer per jaar organiseren wij een webinar waarin we Isah als bedrijf aan u voorstellen en waarbij we meer vertellen over onze geïntegreerde oplossing voor de maakindustrie, waarin ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samenkomen.

Klik hier om u aan te melden voor een webinar.

Kennismakingsgesprek

Heeft u als adviseur specifieke vragen over Isah of over onze ERP oplossing? Of wilt u graag kennis maken en meer te weten komen over onze ERP software? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw concrete vragen te beantwoorden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Blog

Op het blog van Isah publiceren wij regelmatig klantverhalen van Isah-gebruikers en delen we onze visie en ervaring over trends en ontwikkelingen in de maakindustrie.

Klik hier om naar ons blog te gaan.

Kenniscentrum

In ons kenniscentrum vindt u diverse downloads over onze ERP-software. Daarnaast publiceren we hier ook whitepapers en ebooks over belangrijke thema’s in de maakindustrie en delen we uitgebreide case studies waarin Isah-klanten hun ervaringen en resultaten met Isah delen.

Klik hier om naar ons kenniscentrum te gaan.

LinkedIn

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, publicaties en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn.

Klik hier om naar onze LinkedIn pagina te gaan.

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP software brochure