Partners

Isah werkt in binnen- en buitenland nauw samen met Gecertificeerde Partners om de volledige klantordergestuurde industrie optimaal te bedienen. Isah kent twee typen partners: Verkoop- en Implementatiepartners en Product Partners.

Maak het met Isah

Verkoop- en Implementatiepartners

Isah werkt met partners om de ERP software bij uw bedrijf te integreren. De Isah Verkoop- en Implementatiepartners beschikken over een uitgebreide expertise. Zij kennen uw branche en bieden u de juiste oplossingen voor het volledig optimaliseren van uw bedrijfsproces. Onze verkoop- en implementatiepartners in Nederland zijn Datamex (Breda), en Komexo (Geldermalsen). Isah beschikt ook over verkoop- en implementatiepartners in België, Duitsland, Noord-Amerika (GWA) en Afrika (Rifle-Shot Performance Holdings).

Product Partners

Wilt u extra mogelijkheden met uw ERP-pakket van Isah? De Isah Product Partners werken nauw samen met Isah als het gaat om productintegraties. Onze partners worden door ons getraind en volledig ondersteund bij de ontwikkeling van extra productopties. U kunt hierbij denken aan partijen op het gebied van bijvoorbeeld CAD en PDM, maar ook aan Document Management en Inkoopfactuurverwerking.

Product Partners ontwikkelen standaard integraties tussen Isah en hun eigen product op basis van met Isah afgestemde conventies en specificaties. Dit zorgt ervoor dat deze integraties ook in de toekomst verder ontwikkeld worden. Bovendien worden de producten ondersteund door de Product Partner volgens het releasebeleid van Isah.

Easy Systems

Easy Systems biedt workflow-oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van uw financieel en document gedreven proces. Wij ontwikkelen, implementeren en onderhouden een breed scala aan oplossingen op het gebied van factuurverwerking, e-facturatie, elektronisch inkoopmanagement, personeelsdeclaraties, documentenbeheer, en overige gerelateerde financiële processen. De gebruiksvriendelijkheid van de software speelt hierin altijd een belangrijke rol.

Met Easy Invoice heeft Easy Systems zich gespecialiseerd in het elektronisch verwerken van inkomende facturen. Wij bieden hiermee een oplossing voor het scannen en/of digitaal ontvangen van facturen om deze vervolgens elektronisch te verwerken met de workflow applicatie. Dit wil zeggen; het aanmaken van een boeking en ter fiattering aanbieden bij de juiste budgethouder. Na goedkeuring worden de facturen betaalbaar gesteld in uw financiële applicatie. Welke dat ook mag zijn: Easy Invoice is ERP onafhankelijk.
Easy Systems; voor gebruiksvriendelijke software, snelheid, betrouwbaarheid en jarenlange vakkennis voor alle mogelijke partijen. Ons doel? Making IT easy!

PLM Xpert

PLM Xpert is het PRO.FILE Competence Center voor de Benelux. PLM Xpert richt zich sinds 1997 op het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit in maakbedrijven. Verder helpt het bedrijf klanten hun kwaliteit te verhogen en te waarborgen door vanuit één bron correcte documenten en data, op ieder moment in een proces, te ontsluiten.

PRO.FILE is een Product en Document Lifecycle Management Systeem (PLM, PDM en DMS) voor het MKB en hoger Middenbedrijf. Het is een state-of-the-art IT-oplossing voor het beheer van alle project-, product-, ontwerp- en ontwikkelingsdata. PRO.FILE is een MultiCAD PLM–systeem met hoogwaardige integraties voor het beheer van alle gangbare MCAD, ECAD, CAE en Plant ontwerpsystemen. In combinatie met ERP kan PRO.FILE als productdata backbone integraal het gehele primaire proces afdekken. PRO.FILE is geschikt complexe projecten en/of producten, veelzijdig en schaalbaar.

Werkwijze en samenwerking

Uiteraard zijn Isah en de Isah Partners nauw betrokken als het gaat om de implementatie van de standaard integraties. Bij specifiek te ontwikkelen integraties met andere partijen adviseren wij u hierin altijd Isah of uw Isah Partner te betrekken.

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure