Partners

Isah werkt in binnen- en buitenland nauw samen met gecertificeerde partners om de volledige klantordergestuurde industrie optimaal te bedienen. Isah kent twee type partners: Consultancy Partners en Product Partners.

Maak het met Isah

Consultancy Partners

Isah werkt samen met gecertificeerde Consultancy Partners. Deze bedrijven zijn thuis in de maakindustrie en zijn bovendien volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden van de Isah Business Software. Onderstaande Consultancy Partners kunnen u helpen bij het verbeteren van processen en bij andere logistieke vraagstukken.

EKC-ICT komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Het bedrijf biedt flexibele ondersteuning voor technische vraagstukken op verschillende werkgebieden.

Prolos biedt u de helpende hand bij het verder verbeteren van uw organisatie en logistieke processen. Hierbij wordt er altijd gezocht naar de meest eenvoudige oplossing die werkt op de werkvloer.

Product Partners

Met onderstaande Product Partners heeft Isah een standaard integratie. Daarnaast heeft Isah al met tal van andere oplossingen integraties gerealiseerd. Bij specifiek te ontwikkelen integraties met andere partijen adviseren wij u hierin altijd Isah of uw Isah Partner te betrekken.

Easy Systems biedt workflow-oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van het financieel en document gedreven proces. Met Easy Invoice heeft Easy Systems zich gespecialiseerd in het elektronisch verwerken van inkomende facturen. Ze bieden hiermee een oplossing voor het scannen en/of digitaal ontvangen van facturen om deze vervolgens elektronisch te verwerken met de workflow applicatie.

PLM Xpert is het PRO.FILE Competence Center voor de Benelux. PLM Xpert richt zich sinds 1997 op het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit in maakbedrijven. PRO.FILE is een Product en Document Lifecycle Management Systeem (PLM, PDM en DMS) voor het MKB en hoger Middenbedrijf. Het is een state-of-the-art IT-oplossing voor het beheer van alle project-, product-, ontwerp- en ontwikkelingsdata. PRO.FILE is een MultiCAD PLM–systeem met hoogwaardige integraties voor het beheer van alle gangbare MCAD, ECAD, CAE en Plant ontwerpsystemen.

Solvisoft is expert op het gebied van schaalbare weboplossingen voor handels- en productiebedrijven. Sinds hun oprichting in 2006 hebben zij al honderden klanten mogen helpen in het realiseren van hun online doelstellingen middels B2B e-commerce. In samenwerking met Solvisoft heeft Isah een Web Portal ontwikkeld dat volledig in lijn is met de Isah functionaliteit en processen. Hierdoor ontstaat er een naadloze integratie tussen operations en e-commerce.

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure