Partners

Isah werkt in binnen- en buitenland nauw samen met gecertificeerde partners om de volledige klantordergestuurde industrie optimaal te bedienen. Isah kent drie type partners: Verkoop en Implementatie Partners, Consultancy Partners en Product Partners.

Maak het met Isah

Verkoop & Implementatie Partners

Naast een eigen verkoop- en implementatieteam in Nederland en Duitsland werkt Isah met diverse partners samen om de ERP-software bij uw bedrijf te integreren. Deze Verkoop en Implementatie Partners beschikken over uitgebreide expertise. Zij kennen uw branche en bieden u de juiste oplossingen voor het volledig optimaliseren van uw bedrijfsproces. Onze verkoop- en implementatiepartners in Nederland is Komexo (Geldermalsen). Isah beschikt ook over verkoop- en implementatiepartners in Noord-Amerika (GWA) en Afrika (Rifle-Shot Performance Holdings).

Komexo heeft ruime ervaring in de klantordergestuurde maak- en handelsindustrie, kennis van automatisering en een echte aanpakmentaliteit. Ze werken uitsluitend met bewezen software oplossingen, waaronder de Isah Business Software. Voor de betonbranche maakt Komexo gebruik van de software Isah Beton. Hierin zit alles wat een betonbedrijf nodig heeft om efficiënter en effectiever te werken.

GWA Business Solutions Canada Inc. is al geruime tijd dé verkoop- en implementatiepartner voor Isah in Noord-Amerika. Al meer dan 30 jaar implementeert zij software oplossingen gericht op het verbeteren van de processen en prestaties van MKB-ondernemingen. GWA helpt daarnaast bij het implementeren van Smart Industry oplossingen en is een van de partners in het MAP Program.

Rifle-Shot Performance Holdings heeft bijna 40 jaar ervaring in het verbeteren van de performance en strategie van (maak)bedrijven in zuidelijk Afrika. Een snelgroeiend continent met de nodige uitdagingen, waarbij Rifle-Shot als Partner in het MAP Program met Isah inzet op verbetering van processen, winstgevendheid en strategische voordelen.

Consultancy Partners

Isah werkt samen met gecertificeerde Consultancy Partners. Deze bedrijven zijn thuis in de maakindustrie en zijn bovendien volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden van de Isah Business Software. Onderstaande Consultancy Partners kunnen u helpen bij het verbeteren van processen en bij andere logistieke vraagstukken.

EKC-ICT komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Het bedrijf biedt flexibele ondersteuning voor technische vraagstukken op verschillende werkgebieden.

Prolos biedt u de helpende hand bij het verder verbeteren van uw organisatie en logistieke processen. Hierbij wordt er altijd gezocht naar de meest eenvoudige oplossing die werkt op de werkvloer.

Product Partners

Met onderstaande Product Partners heeft Isah een standaard integratie. Daarnaast heeft Isah al met tal van andere oplossingen integraties gerealiseerd. Bij specifiek te ontwikkelen integraties met andere partijen adviseren wij u hierin altijd Isah of uw Isah Partner te betrekken.

Easy Systems biedt workflow-oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van het financieel en document gedreven proces. Met Easy Invoice heeft Easy Systems zich gespecialiseerd in het elektronisch verwerken van inkomende facturen. Ze bieden hiermee een oplossing voor het scannen en/of digitaal ontvangen van facturen om deze vervolgens elektronisch te verwerken met de workflow applicatie.

PLM Xpert is het PRO.FILE Competence Center voor de Benelux. PLM Xpert richt zich sinds 1997 op het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit in maakbedrijven. PRO.FILE is een Product en Document Lifecycle Management Systeem (PLM, PDM en DMS) voor het MKB en hoger Middenbedrijf. Het is een state-of-the-art IT-oplossing voor het beheer van alle project-, product-, ontwerp- en ontwikkelingsdata. PRO.FILE is een MultiCAD PLM–systeem met hoogwaardige integraties voor het beheer van alle gangbare MCAD, ECAD, CAE en Plant ontwerpsystemen.

Solvisoft is expert op het gebied van schaalbare weboplossingen voor handels- en productiebedrijven. Sinds hun oprichting in 2006 hebben zij al honderden klanten mogen helpen in het realiseren van hun online doelstellingen middels B2B e-commerce. In samenwerking met Solvisoft heeft Isah een Web Portal ontwikkeld dat volledig in lijn is met de Isah functionaliteit en processen. Hierdoor ontstaat er een naadloze integratie tussen operations en e-commerce.

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure